Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Krimski
Tudi jaz bi pohvalil organizatorje, sicer pa je ta legendarni tek v Dolskem tako v kategoriji ODLIČNO. Res da sem tu tekel šele drugič, a poznam fante, ki v preteklosti tega dogodka nikakor niso izpustili, neglede na vreme. Mislim da je to tako zato, ker tek organizirajo ljudje, ki tudi sami tečejo in vedo kaj tekači rabimo. Ampak vseeno pa sem včeraj slišal pripombo, da bi neglede na spol in starost lahko tekači (ce) sami izbirali dolžino proge, krajšo ali daljšo. Bilo bi nekaj več kategorij, a mislim da to ne bi bil problem. Prišlo bi še več ljudi, saj se nekateri slabše pripravljeni v tem času tako dolgega in zahtevnega teka ne želijo udeležiti. Sicer pa vsem želim veliko zdravja v Novem letu.
Uporabniški avatar
 veter v laseh
Prvi tek po Dolskem in okolici je minil lepo in brez večjih zapletov. Organizator teka se je potrudil, rokavice bom pridno uporabljal za tek v teh hladnejših dnevih, ki še prihajajo. Udeležba je bila mislim rekordna (do sedaj). Zanimivo je bilo videti toliko tekačev po celoletnem tekanju in nabiranju kilometrov.

No obupaval nisem. Prišel sem in odtekel svoj rekreativni tek (mislim, da se vsaj eden ne strinja z mano, kar mi je tudi že včeraj hotel dopovedati). Metri in kilometri so hitro šli vstran, tiste višinske točke tudi (pa ne da jih ne bi bil vajen), vendar to je bil dokaz da je potrebno po nove tekaške copate. To je bila zgodba in nauk tega teka.

Hvala za družbo na teku bost72.

Hvala organizatorju (čeprav mu malo zamerim tiste avtomobile, ki so kar švigali levo in desno med tekači) in se še vidimo.

Tudi po teku je bilo zanimivo. Predvsem na analizi blizu AC, v družbi članov TF, sicer pa ste to lahko že prebrali v prispevku luzra.
Uporabniški avatar
 Radolca
ojla,
prvič sem se udeležil tega teka. vedel sem, da je nekaj klanca, a me to sploh ni skrbelo. pač nisem prišel zmagovat, ampak uživat za telo in dušo! bil pa je kar "prijetno zajeban klanc".
čez eno leto se zihr vrnem!
PS: mojega kolega moti to, da drugo leto, ko bo dopolnil 50 let, ne bo mogel teči 14,7 km! Nekaj bo potrebno storiti na tem področju!
Uporabniški avatar
 Sončka
Hoj,

na Dolsko sem le prišla. :lol: :lol: Vlekla sem se kot polž, pa vsa zelena sem bila v obraz. Jah, pač tako to je s fizično aktivnostjo. Telo :nono: zgleda ni vedno za, ko bi pamet :clap: in srček :heart želela. Sem pa dobila nov zagon in se ponovno odločila, da bom več tekla. 8) V četrtek sem se, ponosno javljam, udeležila tudi Golade, ki se je klavrno :evil: /postrelal nas pa vseeno niso :lol: končala.
Kar se teka tiče komaj čakam, da zima mine, nekako mi ta mraz ne diši preveč. Vsem ostalim, ki so se udeležili Dolskega je delovalo kot da so na minus temperature celo leto komaj čakali. Leteli so... švigali so mimo mene, da se je kar kadilo... :?
Kar se pa organizacije tiče, pa no koment, se niti ne upam (haloo, kdaj sem pa jaz kakšen tek organizirala?! Kokr vem, samo prvlečem svojo rit štart in to je ves moj deu :wink: Luštn, ni kej!! Pol pa čajček pijem, pa mineštrce jem, pa uživam!! A da bi še komentirala...)

SUPER je bilo, kot vsak tek :!:

Lp, I.
Uporabniški avatar
 bosti72
veter v laseh napisal/-a:Hvala za družbo na teku bost72.

:clap: :wink:

No pa še moje malce sicer pozno poročilo ampak.....
No pa je za mano tale lep tek za konec letošnje sezone...
Udeležba je bila kar številčna a zaradi nočnega sneženja predvidevam manjša kot so organizatorji pričakovali glede na predhodnja leta....Vreme je bilo idealno za tek..brez padavin in okoli 0 stopinj...

Štart me je sicer presenetil (na koncu sem zvedel, da je bil 2 minuti prehiter) a smo lepo začeli po ravninici za ogrevanje...no pa so prišli tisti klančki, ki so postali klanci ne prave vzpetine :lauf: :D in so marsikateremu postali problem in so le te izkoristili za hitro hojo v kolikor je to bila hitra hoja ..potem je sledil spust v katerem sem izrabil prednost dobrih "superg" :clap: saj so mi le te dobro sluzile v zvezi oz. navezi s strmino ter mokro in s peskom posuto cesto...Na ravnini sem pogledoval na nasprotno stran čez polje kjer so že tekači premagovali zadnjih 100m :cast: mene pa je še čakalo cca 3km...ja ker sem v klance poganjal kot nor in glede na to da sem bil skoraj na tešče (zaradi prekomernega basanja prejšnjo noč ni šo zjutraj nič vame-le malenkostni grižljaj )je energija začela pojenjati :? ....hiter stisk gela v usta (mogoče kakšen km prepozno) in pred ciljem eksplozija in ciljni šprint...ja čas na koncu 14,5 km proge s klančki (ja če kdo verjame v bozička oz. dedka mraza) je bil 1:05:23. No naslednje leto pa se bomo probal pibližati 1 uri če nisem preveč zahteven do sebe :D (no ker sem domacin bom še malo potreniral na teh klančkih pa seveda na Golovcu tudi).........Čestitke Mitji Kosovelu, ki je postavil nov rekord proge ter tudi njegovi sestri, ki je bila najhitrejša na krajši 10,5 km razdalji....Čestitke organizatorju za prijetno aktivno dopoldne in organizacijo teka.... :clap:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA