Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 ZEBRA
?
Mogoče kakšen podatek več o tem teku?
Link?
Dolžina?
Profil?
Potek poti?
Uporabniški avatar
 tae
A to je netekmovalni tek ?
Uporabniški avatar
 Radolca
ZEBRA napisal/-a:?
Mogoče kakšen podatek več o tem teku?
Link?
Dolžina?
Profil?
Potek poti?

profil je pa mal gor pa dol, predvsem iz posavca na dobro polje je kar primeren klanec, teklo pa se naj bi v skupini
Uporabniški avatar
 Radolca
zebra, tukaj je približni profil proge
http://www.mapmyrun.com/run/slovenia/kr ... /653095864
sicer ne vem, kje so nabrali 30 km. jaz se vozim v službo iz Radovljice v Naklo, pa imam 19 km. Razdalja med radovljica-vrba plus naklo-kranj pa ni še dodatnih 11 km, se mi zdi.
Za klanec na posavec, se pa poznimaj pri bojanu a., jaz ga še nisem pretekel, prekolesaril sem ga pa.
Nazadnje spremenil Radolca, dne 31 Dec 2007, 07:51, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 tini
Radolca napisal/-a:zebra, tukaj je približni profil proge
http://www.mapmyrun.com/run/slovenia/kr ... /653095864
sicer ne vem, kje so nabrali 30 km. jaz se vozim v službo iz Radovljice v Naklo, pa imam 19 km. Razdalja med radovljica-vrba plus naklo-kranj pa ni še dodatnih 11 km, se mi zdi.

Teh 30km je verjetno nameril Bobek s tistim svojim hroscem, ki pa vprasanje kako kaze. :twisted:

Tisti, ki smo to progo pretekli ze nekajkrat (in ob tem seveda krsili CPP) vemo, da je ta razdalja nekaj manj kot 28km.

lptini
Uporabniški avatar
 ZEBRA
rezervirano
poleg 8. februarja mi piše bobekov tek kranj - vrba
...da odtečem en tek z razgledom na zasnežene karavanke
lp
Uporabniški avatar
 Radolca
tini, res ne vem kako so izmerili tako razdaljo!
a pol se teče v skupini al koko?
a kdo pobegne naprej?
zebra, lepo da si si rezerviral cajt za ta dogodek!
lep pozdrav!
Uporabniški avatar
 lojzeP
vsem "novim" članom, do katerih čutim posebno spoštovanje predlagam, da večkrat uporabljajo področje >IŠČI< , kajti raznim nesmiselnim debatam se da tudi izogniti.
Nadaljna debata pa na analizi ....
Uporabniški avatar
 ero
hoj,

tale profil je iz leta 2006, ko sva progo s Pio malo po svoje priredila - zadnji del sva odtekla po pristajalni stezi letališča v Lescah. drugače pa je proga res dolga dobrih 28 km, ker gre pač malo bolj naokoli kot magistralna cesta.

še nekaj - da se izognemo nesporazumom - Bobekov maraton je uradna prireditev, ki jo prireja gospod Bobek iz Maribora. obstaja pa tudi neuradna prireditev, pravzaprav trening, ki je precej bolj obiskana in bolje (ne)organizirana.

poročilo o tej drugi prireditvi iz leta 2006 in iz leta 2007

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA