prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 yogo
Nekaj mojih izkušenj z Ice bagi.
Kališče teden dni nazaj, sveži sneg 30 cm, po zgaženem snegu primejo brez zdrsa. Po celcu ne pridejo toliko do izraza ker so konice dolge samo 2-3 mm. Pri teku navzdol se moraš navaditi stopiti na cel podplat ne samo na peto, pa prime tudi na ledu.
Šmarna gora danes, led in zdrsan sneg, gor in dol brez problemov primejo ko šus.
Kakšen mesec nazaj sem tekel tudi v blatu pa so se odlično izkazale.
Pozneje sem jih opral v potoku, pa niso zamočile.

lp Yogo
Uporabniški avatar
 matec
yogo ne preveč hvaliti copate ice bug :!:
jaz se sprašujem kako se tile copati obnesejo pa na asfaltu :?:
vem da na letu snegu se verjetno res dobro obnesejo :shock:

lp jure :D
Uporabniški avatar
 yogo
Naslov teme je teniske za po snegu.
Ice bagi niso copate namenjene za asfalt, če ta ni pokrit z ledom ali snegom. :idea:
Vrjetno pa vsak ve kje bo tekel in kaj ga čaka. Če je več suhega kot zasneženega, pač obuješ nekaj brez špic.

lp Yogo
Uporabniški avatar
 ero
yogo ima prav - icebug IN Inov-8 niso za po asfaltu - jih je škoda :)

mimogrede - govoril sem z uvoznikom za Inov-8. pravijo, da naj bi bilo prednaročilo 'veliko' vsaj 15 parov, da bo stvar hitro izpeljana. torej - je zanimanje tako veliko, da zberemo za 15 parov copat in druge Inov-8 robe naročil?

za podrobnosti ob prvem naročanju poglejte semle :arrow: (Modeli in akcijske TF cene so v excelovi datoteki)
Uporabniški avatar
 NANIKA
Mene pa zanima kakšna barva je Roclite 312 GTX v ženski izvedbi in kako velike številke so, da se ve za naročit.
Uporabniški avatar
 NANIKA
Super hvala!
Sam še neki, najbrž moraš tudi te vzeti večje?
 luzr
e zanimanje tako veliko, da zberemo za 15 parov copat in druge Inov-8 robe naročil?

Najprej bi jih rad preizkusil, vsaj na suhem... Tudi zaradi primerne velikosti ;) .
Uporabniški avatar
 Tasko
luzr napisal/-a:
e zanimanje tako veliko, da zberemo za 15 parov copat in druge Inov-8 robe naročil?

Najprej bi jih rad preizkusil, vsaj na suhem... Tudi zaradi primerne velikosti ;) .

jaz tudi ja... :wink:
Uporabniški avatar
 matec
in ko copate naročimo v koliko dneh jih dobi po pošti na dom :?:
Uporabniški avatar
 gera
inov-8 se super odnesejo na snegu in ledu (imam model mudroc-290)!
lp vsem in veliko dobrega teka v prihodnjem letu. maja
Uporabniški avatar
 Tasko
@Ero: Ali bo možno naročiti copate Inov-8 in pa kdaj?

Hvala.

lp Blaž

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA