Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Lučko
Hoj,
pogled na moj kolendar: v nedeljo 20.06.04, nimam obveznosti :lol: . Sledi: a se lahko priključim :oops: , a bi me vzel v eno trojko :oops: , jz bi teku :-(( , bom čist priden :mrgreen: . 100% :juhuhu:
Uporabniški avatar
 tini
Lučko napisal/-a:Hoj,
pogled na moj kolendar: v nedeljo 20.06.04, nimam obveznosti :lol: . Sledi: a se lahko priključim :oops: , a bi me vzel v eno trojko :oops: , jz bi teku :-(( , bom čist priden :mrgreen: . 100% :juhuhu:

Lucko, name lahko kar racunas - le se tretjega morava dobiti!

:)

Tini
Uporabniški avatar
 tini
ero napisal/-a:
tini napisal/-a:Lucko, name lahko kar racunas - le se tretjega morava dobiti!

a tistega, ki bo tekel po klancu navzdol? :twisted:

Ce se ne bo sam javil, ga bomo zrebali - IMHO najbolj fair poteza.
BTW jst se ne javim :) !

Pozdrav s severne Gorenjske

LpTini
 Lučko
ero napisal/-a:
tini napisal/-a:Lucko, name lahko kar racunas - le se tretjega morava dobiti!

a tistega, ki bo tekel po klancu navzdol? :twisted:

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-- , ker Lučko ma zadnje čase klance rad :wink:
Uporabniški avatar
 lojzeP
Tudi jest bi šel v trojko, ampak rajši :D s pogledom navzgor.

Predlagal bi se v prvo predajo, pol pa z biciklom naprej 8) 8) 8)

2x LP
Uporabniški avatar
 tini
lojzeP napisal/-a:Tudi jest bi šel v trojko, ampak rajši :D s pogledom navzgor.

Predlagal bi se v prvo predajo, pol pa z biciklom naprej 8) 8) 8)

2x LP

Prijava trojke je bila pravkar oddana. O podrobnostih se bomo interno pogovorili (kdo bo tekel kateri odsek :) in podobno)!

LpTini
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
LEP POZDRAV VZTRAJNI LAUFERJI IZ TEKAŠKEGA FORUMA!
Fantje baje bo na oni strani alp se pravi pri korošcih na posjeti sam JERG HAJDER ( piši kao što govoriš - so dejali včasih srbi ).Ker smo sedaj sprejeti v EU nas bo počastil z obiskom.Z IZTOKOM BOLTEZOM ko sem oddal prijavnico za ta maraton sem iz besed razbral, da bo tudi on tekel.Sedaj pa ne vem ali sem prav slišal ali ne.V glavnem fantje če se boste udeležili trojk vam želim iskreno čimbolj uspešen tek in da pokažemo korošcem, kakšni tekači smo na sončni strani TEKAŠKEGA FORUMA.Temne strani tako ali tako ni ker so sami pozitivci in pozitivke tu BARBR, STAŠA ali sem še kako pozabil?Iščem pa spremljevalca za oskrbovanje s pijačami in podobno.Ker ne vem kakšno bo vreme, če bo vroče kakor je bilo pred dvema letoma, ko je potekal maraton v isti smeri.Smo se tako kuhali saj je bil potem v senci dobro boste prebrali v ŽELEZNI KAPLI tako mi je zatrdil domačin + 35stopinj.Na startu smo se že kuhali kot sami purmani dijo mijo.No ampak, ker Iztok in njegov ekipa trmastih organizira fenomenalno tek sem vedel, da vsaj na naši strani ne bomo gagali.So me pa nekateri opozorili za avstrijsko stran, da imajo kar se tiče okrepčevalnic bolj klavrno.In res je bilo tako.Čeprav oni veljajo za kar solidne organizatorje, ampak so tokrat popolnoma pogoreli na izpitu.No če je kdo za to, da bi me spremljal med tekom z avtom naj se mi javi na moj e-mail, da se dogovoriva bolj podrobno.Za Barbaro ne vem kako bo.Ker zadnjič sem ji sicer omenil nekaj v zvezi s tem, ampak ni nič bolj konkretnega odvrnila tako, da nimam še pomočnika.Bi mi pa pomoč prav prišla, saj je ta tek kar težak kar se tiče vremena in temperatur.Razen če letos ne bo kaj večjih sprememb v vremenu.Drugače pa ste vsi vabljeni na SAM - MARATON, ki bo septembra.Ko se ga boste udeležili lahko tudi 50km, 35km boste dejali: TO JE TO KAR SEM ISKAL, NAJLEPŠI MARATON, KAR SEM JIH PRETEKEL.Čeprav moram omeniti, da organizacijsko tudi maraton štirih občin ne zaostaja kaj dosti, ker tam občani dihajo z dirko.No dosti klobasanja.Se pravi če je kdo za naj mi sporoči.Vidimo pa se ZOPET NA TRENINGU V ČETRTEK OKOLI BRDA.Kjer bomo opazovali plimovanje in v živo predstavitev valovanja okoli jadrnice v BRUNARICI pardon.Ja Aleš je to tako v živo predstavil, da si ne morete kaj.Ja po teku pa bojo korošci dali ajne šnicel und ajne kartofl pomfri und bir za evropski mir.
Jaz bom najbrž skompenziral, da mi bojo dali za piti ker bo močna žeja.
Uporabniški avatar
 Barb
ales napisal/-a: pa Barb je rekla, da bo mal tekla, pa ...

to pa Barb prvič sliši-to je blo vrjetn že pol k' sm bla mokra :P

nč ne rečem,da ne bi,sam celga pa res ne
pa še ne vem,kaj bo zdej z žerjavico
...mogoč se pa skurm
...tko k'čarovnce na grmadi :P
Uporabniški avatar
 ales
Barb napisal/-a:to pa Barb prvič sliši-to je blo vrjetn že pol k' sm bla mokra :P

Oh saj lahko da sm mal priredil, al sm si pa sam želel? Ampak bi blo fino! A od takrat naprej ko si bla mokra, se nč več ne spomniš? Jaz pa vse!

pogled na moj kolendar: v nedeljo 20.06.04, nimam obveznosti . Sledi: a se lahko priključim , a bi me vzel v eno trojko , jz bi teku

Se mi je zdel, da bi za mnenje o tvojem teku moral še enkrat tebe povprašat , ne pa poslušat ene, ki je rekla, da ima tvoj koledar na čez. Ej to je pa fino, da boste šli. Po moje bom spet noru ta prvi dve predaji, pol bom pa hodu navzdol. Ma po svoje mi čist paše. SUPER!
Uporabniški avatar
 vanja
Me veseli, da se mnozimo!!! In navduseno pozdravljam mosko trojko! Morda se kaksna (z)mesana trojka?
Uporabniški avatar
 Z*

To je verjetno zato, ker Lučko (še) ne bo peljal Tjaše na morje.Slika
Jo je prepričal, da ne more spustiti tega teka :nono: , pa srečanja tudi ne :TF). Ji je verjetno naložil, da tako vreme ni kaj pridaSlika. Pa da bo kasneje boljše, pa bogvekajvse ji je še obljubil ... Slika Ups ... :ignore:
 Lučko
He, he, Z*. Uradno, ampak čist uradno Lučko začne svo LD z 21.06 :mrgreen: . 20.06 pa še spada v delovni teden. :hack: :--
 Lučko
ales napisal/-a:Po moje bom spet noru ta prvi dve predaji, pol bom pa hodu navzdol. Ma po svoje mi čist paše. SUPER!

Hm, kva naj rečem? :roll: Ne vem Aleš, ampak mene hočta Lojze in Tini namočit za zadnjo etapo = navzzzzdolll :evil: . Če jima bo to uspel, pol ne boš hodu :argue: . Zato prosm prve dve predaji počij, pa tih bod, pa se mal za zadno etapo z mano pršpari :lol: :wink: .
Uporabniški avatar
 ales
Lučko napisal/-a:Hm, kva naj rečem? :roll: Ne vem Aleš, ampak mene hočta Lojze in Tini namočit za zadnjo etapo = navzzzzdolll :evil: . Če jima bo to uspel, pol ne boš hodu :argue: . Zato prosm prve dve predaji počij, pa tih bod, pa se mal za zadno etapo z mano pršpari :lol: :wink: .

Ma ni problema, ampak če ne prej se pa po teku zagotovo dobimo, tam pa se ne spomnim, da bi bil kdaj tiho. Mam že ful dobro taktiko v glavi: ta prvo predajo grem z vami, ta drugo s puncami, ta tretjo me bo pa žena spremljala (na kolesu). Tudi če peš pridem, sam počakte me spodaj, da vam razložim...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA