prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 zatopek
Lep pozdrav vsem.In SREČNO NOVO LETO.

Imam eno vprašanje.Zanima me vaše mnenje o NAPRAVCI FORRUNER 50.Ali je vprimerjavi z POLAR RS 200SDboljši GARMINaliPOLAR.

HVALA ZA ODGOVORE.
Uporabniški avatar
 bobr
Foreruner 50 v osnovi nima footpoda (vsaj ti ki se pri nas oglašujejo in prodajajo za 120€), polar RS200SD ga že ima v kompletu.
Jaz imam dobro leto in pol polarja in sem še kar zadovoljen. Uradni uvoznik polraja je katastrofa ampak to je del druge debate.
Ta garminova 50ka je meni osebno grda na pogled a eni pravijo da ima lažji prenos podatkov in boljši program. Ne vem več o graminu ker je nisem preskusil :oops:
Če mene vprašaš sta obe dobri za rekreativne tekače.

Naslednja moja v planu bo verjetno garminova nova 405ka :roll:. Bomo videli če bo kaka pot čez lužo ker tukaj bo itak prenapihnjena cena.
Uporabniški avatar
 zatopek
Kje pa vi forumovci nabavljate te vaše igračke to mislim POLARJE garmine...po netu ali v trgovinah

HVALA ZA ODGOVORE :oops: :oops:
Uporabniški avatar
 bobr
Jaz sem svojega polarja kupil v trogini po redni ceni. Takrat še nisem poznal alternativ.
Polar se ti najbolj splača prek prosporta in garmina prek neke štajerske firme ki je tudi zastopnik za precor. Pobrskaj po forumu in boš našel 8)
 mihi
Bubasport, je že nekje omenjeno. Jaz jutri dobim rs400sd :D
Uporabniški avatar
 Wega
Jaz sem svojega Polarja uvozil iz Izraela... :D
Uporabniški avatar
 zlopi
... malo off topic :arrow: jest bom pa svojega naslednjega Timex-a verjetno iz Nemčije :twisted: (starega imam že deseto leto) :laola mogoče pa ga bom v Slow****-u :roll:

Lp, zlopi

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA