Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Kakšno je vaše mnenje o progi?

Težka
11
31%
Lahka
2
6%
Ravno pravšnja
17
49%
Prekratka
5
14%
Uporabniški avatar
 mufna
jonas napisal/-a:
mufna napisal/-a:Zanimivo bo ja :lol:
lp

mufna si pa bolj redkobeseden :lol: :lol:
še dobro da časi in rezultati govorijo v tvojo prid, le tako naprej :idea:

nekateri so že našpičeni, nedelja se hitro bliža :lol:

Bo letelo v nedeljo ane :lol:
Še 2 dni samo :) Se vidimo, upam da pride še kdo nov. Nekaj vabim sošolce , sami športniki, za na pohorje so pa preleni... :lol: No mogoče pa kdo preseneti.
Uporabniški avatar
 jonas
semjul napisal/-a::D nič se ne bojte za udeležbo, sem že pod Pohorjem, podplati srbijo,
sej Trbovlje so Štajerska kajne, tako da je udeležba Štajercev zagotovljena :rol:

pohvalno semjul :wink:

jutri gre spet zares pred nami je 6.Teden Zimskega pokala Peš na Pohorje, torej prvič letos v nedeljo, 6.1.2008 ob 9.30h, kjer se bodo že drugič podeljevale :!: DVOJNE TOČKE :!:

spet se obeta zanimiva in obilna udeležba, upajmo da pride tudi kakšen nov izzivalec/ka da pomeša štrene rednim obiskovalcem, ki se že dodobra poznajo med seboj :lol: :lol:

skratka za napetost je poskrbljeno ali bo padel tudi nov rekord udeležencev 59 :?:
Uporabniški avatar
 jonas
uuu danes je bilo noro :lol: poročilo še sledi, zdaj pa na pico v picerijo TOTTA PIZZA, da nadoknadimo izgubljeno :wink:

Slika

upam da bo srečnemu izžrebancu tudi teknilo :wink:
Uporabniški avatar
 INOT
Tokrat zelo zanimive razmere na progi. Na startu led, potem pa proti vrhu vse bolj mehko. Do prve ravnine pod jonatanko mi je šlo dobro, potem je pa zmanjkalo moči. Nekaj so naredile tud težje razmere na progi, zato kar 5 min slabši čas od prejšnjikrat. Zdravko in Miro me še vedno razturata kot staro kanto :cenz:, 50 cent je pa tud že začel dihat za ovratnik :x Še bo zanimivo.... :wink:
Uporabniški avatar
 jonas
za nami je rekorden konec 6.Tedna 6.1.2008 in uspešen pričetek novega leta, se vidi da so se delile dvojne točke :lol:
zopet je prišlo rekordno število udeležencev, kar 61 :shock: se vidi da se je Zimski pokal na Pohorje res dodobra prijel :!: na štartu nas je pričakalo še presenečenje iz TV, je bilo kar zabavno :lol: :lol:
razmere na progi pa so dodatno popestrile dogajanje (mislim da najtežji pogoji do sedaj), res nam ni bilo lahko :roll:

slike in rezultati pa še sledijo (osveži z CTRL in F5)

http://www.srichinmoyraces.org/si/zimski_pokal
Nazadnje spremenil jonas, dne 06 Jan 2008, 19:10, skupaj popravljeno 1 krat.
 gozdni
mogoče mi teške razmere ustrezajo,pa sem popravil os. rekord za celih 1.25 minute-je šlo ko blisk
 SiMoNy
Lep pozdrav, malo sem še novi v tekih okrog Maribora, Pa me zanima, kako zgleda ta Pokal Peš na Pohorje?! Oziroma trasa proge?! Se štarta pri vpodni vzepnjači pa direktiva gor do vrha?
Hvala za odgovor
Uporabniški avatar
 jonas
SiMoNy napisal/-a:Lep pozdrav, malo sem še novi v tekih okrog Maribora, Pa me zanima, kako zgleda ta Pokal Peš na Pohorje?! Oziroma trasa proge?! Se štarta pri vpodni vzepnjači pa direktiva gor do vrha?
Hvala za odgovor

Štart in merjenje časa se bo pričelo pri spodnji vzpenjači (325m), natančneje na koncu asfalta, prvi del proge bo potekal po makedamski cesti v smeri trikotne jase nato zavijemo desno po markirani gozdi povezavi na Jonatanko, preko nje pa po Fiski do cilja, ki je na vrhu Bellevuea (1050m) na začetku asfalta. Torej skupaj 725m nadmorske višine.

več na tej strani kjer bo tudi v kratkem dodan graf in profil vzpona
http://www.srichinmoyraces.org/si/zimski_pokal
Nazadnje spremenil jonas, dne 06 Jan 2008, 17:48, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 ZarkoM
Potek trase (rdeče obarvano)

Za približen višinski profil klikni na "Profil" levo ob podatkih.

(No, zadnje čase je teren malo bolj bel. :-) )

Pa še 3D:

Slika
Nazadnje spremenil ZarkoM, dne 06 Jan 2008, 17:56, skupaj popravljeno 1 krat.
 SiMoNy
super hvala za informacije...
 dajič
50 cent danes pa ni šlo, mi je bila sila, pa še taka poledica. :oops:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Danes je bilo res ledeno v spodnjem delu. Seveda nas to ni ustavilo. Še RTV nas je obiskal, le podatka, kdaj bo reportaža na TV nismo dobili.

Slika
Uporabniški avatar
 50cent
Uh, danes pa smo se namatrali :wink: . Čeprav sem skozi celotno progo imel občutek, da bom danes zrušil svoj PB, nisem mogel verjeti, da sem bil spet počasnejši :shock: . Zgleda, da mi je vsa ta veselica v spodnjem delu v obliki leda in zgornjem v obliki topečega snega vzela toliko energije in časa, da enostavno ni šlo drugače :wink: . Jah kaj češ...če pa pogledam drugače....par fac, ki so me redno puščale odzadaj sem danes deklasiral 8) ...tudi to šteje nekaj :), glavno je, da se nas zbere odlična družba in skupaj jurišamo na vrh Pohorja :lol: . Se vidimo naslednjo Nedeljo :D .

Lp :)

Še ena gasilska jeklenih predstavnikov TF-a:
INOT, Semjul, ZdravkoC, 50cent, MiroR, gozdni, Zvone

Slika
Uporabniški avatar
 Sebi
50 cent: a na Žižko piško si pa pozabil. Med vami stoji... :--
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12