- 07 Jan 2008, 16:11
....če jaz to prav razumem potem je od 20 do cca. 25 km vzpon za 84 m, kar mogoče ni za vse ravno nedolžen klanček
Je pa res da je nadaljevanje hitro zaradi nenehnega zmernega padca proti Trstu. In vse kaže, da bo temu delu podoben tudi del od Gradišča do Devina.
Glede "zdravniškega spričevala" pa tako:
zadnji dve leti sem ob prevzemu paco di gara podpisal nekakšen listek, ki naj bi pomenil moje strinjanje s tem, da tečem na lastno odgovornost. Itak.
lp
Brane
adrian napisal/-a:Spremenjena trasa maratona v Trstu je (bo) ena najhitrejših v tem delu Evrope, proga namreč vseskozi pada. Ima nekaj nedolžnih klančkov, ampak ni omembe vredno.
Inizia la parte più impegnativa del percorso che in circa 5 km (3 salite/falsopiani: la prima di 1200 mt con dislivello 30 metri, la seconda di 400 metri con dislivello di circa 18 metri, la terza di 1700 metri e dislivello di 36 metri) che attraverso Duino e Sistiana condurrà al Belvedere – Costa dei Barbari (25.3° km 86 mt slm) punto più alto dell’altimetria della gara.
....če jaz to prav razumem potem je od 20 do cca. 25 km vzpon za 84 m, kar mogoče ni za vse ravno nedolžen klanček

Je pa res da je nadaljevanje hitro zaradi nenehnega zmernega padca proti Trstu. In vse kaže, da bo temu delu podoben tudi del od Gradišča do Devina.
Glede "zdravniškega spričevala" pa tako:
zadnji dve leti sem ob prevzemu paco di gara podpisal nekakšen listek, ki naj bi pomenil moje strinjanje s tem, da tečem na lastno odgovornost. Itak.
lp
Brane