Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Barb
Aleš a ti greš trojko,al celga sam
Uporabniški avatar
 ales
Saj zdaj si pa že tekla z mano, pa veš, da je mene za ene tri skupaj. Sam grem, ja;razen če bi še ti tekla z menoj.
Uporabniški avatar
 Barb
Pa ne celga
Priznam da me drži
Sam tud ne vem kaj bo z žerjavico-da mi ne bo pustila posledice na podplatih :shock:
Uporabniški avatar
 lojzeP
Pa pazi, da se ne opečeš, tako ali drugače :D

2x LP
Uporabniški avatar
 ales
Barb napisal/-a:Pa ne celga
Priznam da me drži
Sam tud ne vem kaj bo z žerjavico-da mi ne bo pustila posledice na podplatih :shock:

saj če se bojiš, ti jih lahko prej namočim, pa tudi pol ni problem. Uf se že ponavljam! Al pa ... ti povem v sredo
Uporabniški avatar
 matjaz
:D :D :D a me kdo vzame v trojko?
Uporabniški avatar
 tini
Lučko napisal/-a:Hm, kva naj rečem? :roll: Ne vem Aleš, ampak mene hočta Lojze in Tini namočit za zadnjo etapo = navzzzzdolll :evil: . Če jima bo to uspel, pol ne boš hodu :argue:

Lucko, z Lojzetom sva pac tisti tvoj "Jaaaaaaa, Lucko ma klance rad" interpretirala pac tako, kot da ustreza tisti klanec navzdol. Zdej pocasi ugotavljam, da temu ni tako :) .

Sej ni blema, se bomo ze nekako zmenili. Najbolj fair bi bilo, da pred samim tekom vlecemo vzigalice :shock: . Kdor potegne najkrajso - zna se :rol: . Pa se dodatno dozo adrenalina bi fasal. :)

LpTini
Uporabniški avatar
 lojzeP
Če bo vse po sreči ( kot sva rekla s Tinijam ), grem jutri v izvidnico z bičikleto ( do Železne kaple ). Če bo ketna zdržala klance, pol bomo tudi mi, a ne :?: :D :D

poročilo sledi

2x LP
Uporabniški avatar
 ales
matjaz napisal/-a::D :D :D a me kdo vzame v trojko?

A bom zloben, če rečem, da povabi Barb v trojko, bosta prbližn na istem v nedeljo, še enga dobita pa bo odlična (z)mešana trojka. Ej, vem da imajo na tisti štafeti kralja Matjaža tko da prvi lahko tudi konča tek, ej če je še tukaj, se vama javim jaz! Še jutri so prijave po nižji ceni!
 Lučko
Fanta ni blema, bom pa teku po klancu navzdol, mi ni težko :lol: , vama bo težje :twisted: .
Pol je tko: 1. Lojze, 2. Tini 3. Lučko. Ok? :wink:
Uporabniški avatar
 bosin
Matjaz,ce bi ti ustrezalo, sem lahko jaz 2. ali 2. član tvoje trojke.
Za tempo 4,20? :lol:
Ne, hecam se. Tvoj tempo + še malo.?!
Uporabniški avatar
 matjaz
:D :D :D barb, gres z nama z bosinom, se en gresno fejst fant, v zrelih letih. :D :D :D
 dragons
bosin napisal/-a:Matjaz,ce bi ti ustrezalo, sem lahko jaz 2. ali 2. član tvoje trojke.
Za tempo 4,20? :lol:
Ne, hecam se. Tvoj tempo + še malo.?!

Bosin , a to ti o kilometrskem času ali končnem.
Uporabniški avatar
 tini
Lučko napisal/-a:Fanta ni blema, bom pa teku po klancu navzdol, mi ni težko :lol: , vama bo težje :twisted: .
Pol je tko: 1. Lojze, 2. Tini 3. Lučko. Ok? :wink:

Lucko, ce ti res ni problem potem sprejemam ta razpored. :)
(drugace sem se vedno za met kovancica :) )

Lojze, matr sva lesinarja! :)

LpTini
Uporabniški avatar
 lojzeP
LUČKO FOR PRESIDENT :D :D

Sem hotel že danes začeti brskati po podstrešju, da najdem tisti stari Polet, kjer je imel Mravlje odrezane copate spredaj - sadaj pa tole.
Ma ni pene - sem za tvoj predlog. 8) Demokratično, a ???

2x Lp

P.S. a missice tudi pridejo :ignore:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA