prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 MihaPR
Si jih kupil od Verige Lesce ali katere druge?
Uporabniški avatar
 izyemna
KOnčno bomo preiskusili derezice

ja, jaz sem se tudi tega veselila, ampak glede na vcerajsnji Roznikov tek bolj priporocam taprave hribovske dereze. Lahko pa prinesemo namesto tega raje drsalke :wink: Pa se kaj za meglo rezat.
Se vidimo :D
Uporabniški avatar
 Sončka
Hoj,
super da imamo dve opciji. Tečt pridem sigurno. :D Če bo preveč drsel, grem z Bobrom na intervale al pa na navadno kroženje po stadionu.
Lp, I.
Uporabniški avatar
 milkec
bobr napisal/-a:Ne ne. Jaz imam intervale na kodeljevem in milkec vodi drsanje po goladi :lol:
Udeležiš se kar ti paše...

Bobr... Golada gotujue na Kodeljevem! In če še nisi rezerviral termina za tvojo prireditev na Kodeljevem ne bo prostora! Boš pač moral se udeležiti Golade!

p.s. Niti na kraj pameti mi ne pride, da bi se kakorkoli že vlekel po Golovcu!
Uporabniški avatar
 raziskovalec
MihaPR napisal/-a:Si jih kupil od Verige Lesce ali katere druge?

Glej post od Izyemne.
http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.p ... 2059b4074b

nisem pa jih še preiskusil na orto terenu. Očitno jih tudi v četrtek ne bom,
če bomo vsi gostovali, a verjamem domačinom in ne bom rinil z glavo na led.
Uporabniški avatar
 bobr
milkec napisal/-a:Bobr... Golada gotujue na Kodeljevem! In če še nisi rezerviral termina za tvojo prireditev na Kodeljevem ne bo prostora! Boš pač moral se udeležiti Golade!

Aja a kar tako :?: :twisted: No potem se lahko neham sekirat da bi zamudil golado.
Uporabniški avatar
 milkec
bobr napisal/-a:
milkec napisal/-a:Bobr... Golada gotujue na Kodeljevem! In če še nisi rezerviral termina za tvojo prireditev na Kodeljevem ne bo prostora! Boš pač moral se udeležiti Golade!

Aja a kar tako :?: :twisted: No potem se lahko neham sekirat da bi zamudil golado.

Natanko... Ker tudi golada brez tebe ne bi bila golada, pa tudi če gostuje!
 luzr
Skoraj prepričan sem, nočna Golada bo.
Štart seveda s skrivnega mesta v nevarni poljanski okolici...
Uporabniški avatar
 milkec
Aja... pa dobimo se kar na Kodeljevem, štart je individualen!
Uporabniški avatar
 izyemna
Aja... pa dobimo se kar na Kodeljevem

A to mislis na stadionu? A pride kdo ze pred 18. uro?
Ce grem intervale, nameravam prit ze malo po 17h, ce pa se vseeno odlocimo za Golado (a sploh kdo gre? -Jaz sem zelooo sklepticna), potem pa ob 18h.
lp :D
Uporabniški avatar
 Sončka
Hoj,
danes je kar toplo, pa sonček, vsaj tukaj na Dolenjskem, tko da Golovec mogoče sploh ni čisto v ledu. Mene bolj mika Golada kot štadion, bolj zanimivo. Mislim, da mi bo uspelo prit ob 17.00. Tko da Izyemna...
Lp.
Uporabniški avatar
 bobr
Blagor tebi sončka da si videla kaj sončka danes :lol:
Tukaj v žabariji režemo hladno meglo že cel turoben dan...

Se vidimo.
Uporabniški avatar
 raziskovalec
"Pravi Goladarji" :lol: :wink: smo tudi včeraj oddtekli levo varianto. Brez derezic je stvar praktično nemogoča, na srečo smo jih imeli.
Uporabniški avatar
 izyemna
Hoj,
pa sem koncno sporobala svojo lansko pridobitev - tekaske dereze :D . Na goladrski progi, ne na stadionu (da ne bo pomote :wink: ). In sem zelo pozitivno presenecena, saj so prijele celo na popolnem ledu, cesar si nisem mislila. Je pa res, da je bila proga navzdol kopna in bo treba ledene spuste it se enkrat sprobat (K-roznik?).
Druzba je bila zelo prijetna - tako smo klepetali, da smo skoraj falili pot :ignore: (ok, glavni razlog za to je bila v resnici gosta megla). Srecali smo pa samo dve zivi dusi - eno na dveh nogah in eno na stirih :wink: .

Na stadionu smo pozdravili gostujoce Goladarje in se jim pridruzili za en krog - ampak so bili tako zagreti za intervale, da jim ni bilo mogoce sledit :wink: .

Do naslednjic :D
 luzr
:). Leva samostojna nočna Golada ob 2200 je bila uspešna. Še vedno sem živ.
Ne strinjam se z raziskovalcem in izyemno glede derez in megle.
Brez derez(ic) sem capljal 85 minut z nenavadno umirjenimi srčnimi utripi, čeprav je bilo adrenalinsko. Od table Golovec sem rabil, po dvominutnem slačenju vsaj 20 minut. Malo sem drsal vzvratno in vstran, napredoval po ped... Na nekaterih ledenih ploskvah sem plezal po vseh štirih in vtiskoval v led kamenčke za oprimke in nasploh spominjal na pijano opico.
Večino ledene ceste bi bilo mogoče, pametneje, preteči po odtaljenih robovih, usekih in kolesnicah. Seveda se mi je to zdelo dolgočasno.
Pot PST je bila ledena samo na izpostavljenih mestih, večinoma na ravnem. Gozdna pot proti Observatoriju je bila zanimivo vlita v solze dreves. Zato sem se lahko skozi začarani gozd dobesedno drsal. To se pozna na rahlo zaribanih podplatih.
Gozdna učna pot je na mestu "Gospa, nesreča, sanke" vabila v kotanjo, a se nisem dal. Spodaj sem užgal v retrovizor samopašnega avtomobilista, ki se je spomnil parkirati, ne pustivši mi dovolj tekalne površine. Miško je potem užaljeno malce potrobil.
Mačje glavi prodniki so žal pretrdi za zimske supergice. Tako so rekle nožice.
Kadar nisem osvetljeval prepadov, v katere sem se skoraj oddrsal in kar nisem svetil na čebulo, čudeč se lastni počasnosti, luči nisem uporabljal.
Bukovih špeglov nisem imel, zato sem na ne zelo megleno in svitlo noč skozi belino poti ušel vsem... Psihopat z mesarico in nožem, besni viking s tomahavkoma in kramponi in podobni kolovratijo ravno pol ure pred polnočjo ;) .
  • 1
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • 135
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA