Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Jutri bolj slabo kaže za v hribe. :cry: Za Velko mogoče bo.
 fanči
:laola

Bravo cowboy! :clap: Gradiško jezero združuje!!! Se popolnoma strinjam :lol:

Lepo trenirajte :juhuhu:
Uporabniški avatar
 BlackOrange
100jan, športnik bo jutri za iti na Grintovec?
Uporabniški avatar
 100jan
Grintovc? Sevede, bo pa vetrovno torej smučarska očala in rutko čez smrček. A za slap si se premislu? Fanči?
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Nisem si premislil, samo jutri moram biti kmalu doma, ker imamo koncert v Vipavi. Tako, da računaj name.
 fanči
100jan napisal/-a:Grintovc? Sevede, bo pa vetrovno torej smučarska očala in rutko čez smrček. A za slap si se premislu? Fanči?

Jutri ne ampak kakšen drug dan, kakšen lep dan. Ni nujno da je w/e imam še nekaj dopusta :D .

Samo res nimam opreme. :cry:
Uporabniški avatar
 100jan
Živjo Fanči, imam vse potrebno. Rabiš samo čevlje za avtomatske dereze ali primerno veliko nogo za moje rezervne (39/40,5).
Uporabniški avatar
 športnik
BlackOrange napisal/-a:100jan, športnik bo jutri za iti na Grintovec?

Ne dajem več nobenih komentarjev! Vsak naj se sam odloči kaj bo počel in kaj ne.
Uporabniški avatar
 vencelj
Cowboy napisal/-a:vidš, k nisi prebral vseh 51 strani... :wink:
veliko tistih, ki tečejo/tečemo okol gradiškega jezera tud radi hribolazijo.
ubistvu nas gradiško jezero združuje :D
ker pa je zdele okol jezera preveč ledeno je treba v hribe.

zadovoljen?

Ostalo OK, Gradiškega jezera pa kljub vsemu še nisem odkril, na nvatlasu je iskanje neuspešno.LP
Uporabniški avatar
 Cowboy
Slika

evo vencelj. jezero je slab km južno od lukovice

zdej pa pičim v dolomite.... :twisted: passo pordoi...sam da nas ne bo zamedlo :lol:

lepo se imejte pa po pameti :--
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Danes sem nekaj čez sedmo iz Stahovice krenil proti Veliki Planini. Razmere tam gor so precej slabše kot v dolini. Ravno obratno kot smo bili navajeni zadnje dni. Sneg je kar precej pobralo, je pa od Pasjih pečin naprej zelo, zelo ledeno vse do vrha, priporočam tamale dereze. Zna biti zelo nevarno sploh navzdol. Na vrhu pa precej gosta megla, plundrast sneg, pri enem od kolov, ki označujejo smer se mi je udrlo za ene 20 cm, je bila pod snegom luža. Poleg tega močno piha, palice so kar po luftu plapolale :lol: pa leden dež. Skratka slabe razmere. In kot sem že dejal, navzdol zelo drseče, torej kdor se bo odpravil tja gor previdno.
Nazadnje spremenil BlackOrange, dne 12 Jan 2008, 12:53, skupaj popravljeno 1 krat.
 fanči
hi 8)

no vencelj jaz sem danes že opravila trening okoli jezera.
dva kroga :lol: je bilo megleno in na nakaterih ovinkih je led, tako, da sem se še malo zadrsala :lol: . drugi krog sem tekla v dežju ...fino lušten sem se spomnila na ljubljanski maraton :wink: .....moj rezultat dveh krogov 45:14 :roll:, utrip je bil pa visok :oops:

100jan, če bi dala dvoje nogavice bi pa mogoče prišla do št 39 :?:
samo sem malo brala in piše, da je potrebno kar veliko znanje za plezanje po ledenem slapu ali pa da imaš dobrega vodnika :wink:.

čavke
 pegy
Ahoj! :D

Evo,tut jst sm dons odtekla 2 kroga okol jezera :juhuhu:
je res pasal 8) :D

No vidš Fanči,k nis hotla počakat tiste 2 ure,da bi skup odtekle te je pa dežek namoču :-- , men se je pa sonček smehljal :D :D :D
  • 1
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 113

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA