Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 Marinka
Ja, bo pa zato kranec krajši, čeprav bolj strm. Ima kdo od vas kaj več izkušenj z njim? Je zdaj trasa lažja kot je bila prej?
Uporabniški avatar
 Bor
Marinka napisal/-a:Ja, bo pa zato kranec krajši, čeprav bolj strm. Ima kdo od vas kaj več izkušenj z njim? Je zdaj trasa lažja kot je bila prej?

vse skupaj mi deluje kot leva varianta golade....
klanca je precej manj, saj odpadejo Orle...
Uporabniški avatar
 Oli R
Jap, lepo se bomo ogreli do tistih trinajstih serpentin, potem pa standard gori-doli po Golovcu. Bom pa pogrešal tisti blatni klanec in totalno gužvo na prvih dveh kilometrih klanca...
Uporabniški avatar
 kustus
lp

tudi jest bom pogrešal gužvo na začetku. saj je bilo prav lepo vmes smo malo pokramljali in potem naprej. sedaj bo pa začetek hitrejši in nebo kramljanja ko pa pridemo do serpentin pa nebo nikomur več za govorit. a vseeno bo super. pa seveda orl nebo.
Uporabniški avatar
 bobr
Uuu tole zgleda na prvo oko dosti lažje kot prejšnja trasa. To bodo padale brzine pod eno uro :lol:.
Uporabniški avatar
 RoKo
Še vedno ostane 28 km :wink: če kdo dvomi v progo za 12. Trening pred Radenci.
 Marinka
Še vedno ostane 28 km če kdo dvomi v progo za 12. Trening pred Radenci.

28 km? :-- - je prehudo. V naši družbi rečemo takim predlogom: Ne, hvala, sem že breskvo pojedu. :lol:
Uporabniški avatar
 RoKo
Marinka napisal/-a:
Še vedno ostane 28 km če kdo dvomi v progo za 12. Trening pred Radenci.

28 km? :-- - je prehudo. V naši družbi rečemo takim predlogom: Ne, hvala, sem že breskvo pojedu. :lol:

Kapito tuto. Koščico tudi, ne samo breskve.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA