Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 ZEBRA
...Maratonina di Medea...

Sredi januarske tekaške puščobe se je kakor naročen pojavil moj prvi letošnji mali maraton. In se izkazal kot super trening in prijeten pričetek novega tekaškega leta.
Pa lepo po vrsti.
Pravzaprav so bile v prvem planu Dražgoše ampak sem se zbal preobilice mokrote :oops:
in se začel razgledovati okoli, kje bi se dalo odteči en malo daljši tek.
In sem jo našel, Medejo, streljaj stran od Gorice.
Resda streljaj, vseeno sem se trikrat zgubil preden sem jo našel. Važno da sem jo do časa staknil, do časa dal 10 eurotov in se pridružil podobnomislečim.
Dobrih dvesto nas je bilo na štartu. Iz neba pa dež.
Ampak teči v dežju je vseeno lepše kot celo noč tavati moker po gozdovih sem se na tiho tolažil.
Šopek rožic se požene v dir deset minut pred nami. Žrebci pa čakamo, da jih pričnemo loviti.
In ob 10:10 štart. Hiter ravninski tek, prijetno vzdušje pri temperaturi deset stopinj in ob rahlem škropenju, ki se je sicer proti koncu stopnjevalo, ampak obenem prijetno hladilo... Hitri so hitri, tejle Italijani. Sem se moral kar potruditi, da nisem bil med zadnjimi. Po petih km umirim ritem in z enakomernim tempom 5min/km odtečem do konca. In sem potem prav presneto zadovoljen z nedeljskim dopoldnevom.
Pa še čas je bil zame čisto spodoben (1:43:21) :P
Tako da za drugo leto že sedaj vem kje bom, če bodo Dražgoše zopet preveč namočene...
lp
Brane
Uporabniški avatar
 Radolca
Čestitke Brane, česa takega bi se tudi jaz lahko udeležil!
Pozdrav!
Primož
Uporabniški avatar
 MatjazV
Bravo Brane!

Lani sem se tudi jaz udeležil te tekme. Proga je podobna kot v Palmanovi, ravna in zelo hitra. Priporočam.

LP

MatjazV
Uporabniški avatar
 tae
Jaz bi pa vse prosil, če je možno, da bi v prihodnje, ko boste zvedeli za kak tek, ki ni objavljen tu na tekaškem forumu, da gor prilimate kakšno informacijo. Morda moja napaka, vendar jaz vedno gledam vabila na prireditve tu gor. Je mogoče še kaj podobnega v januarju v igri ?

V naprej se vam lepo zahvaljujem .

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA