Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Tuareg
Za razliko od "Ratitovskih" pohodnikov tule udeležba številčnejša -
po podatkih 279 pohodnic in pohodnikov, med njimi žensko in moško zastopstvo TF-ja, Lila in avtor prispevka. Še kdo?

Razmere na poti: brez snega, brez ledu, brez prahu, primanjkljaj teh je uspešno nadomestilo blato v izdatnih količinah.

Vremenske razmere: Mogoče dve dokaj "suhi" uri, ostalo dež, megla,
dokaj visoke temperature za ta letni čas.

Tempo hoje: ob vsakem pohodu eno leto starejši, a vsakič podiramo
rekorde. Na srečo je bil pasulj že kuhan in pripravljen.

Razmeram primererno hiter je bil tudi odhod iz Dražgoš, žal še preden so tonski mojstri uspeli zavrtet prvo ploščo s partizansko muziko.

Splošni vtis (izvzeta ocena vodstva pohoda): odlično - brez narekovajev ali smeškov

Naslednje leto nasvidenje!
Uporabniški avatar
 Vlajko
Sam sem se letos prav zaradi dežja odpovedal "celonočnemu bedenju" ter se zadovoljil s "soft" verzijo pohoda in sicer iz Podblice do Dražgoš po cesti, vrnil pa sem se mimo Mohorja na Čepulje. Do Dražgoš je bila podlaga sicer OK (asfalt), a me je med hojo izdatno pral dež, nazaj grede pa se je dež umiril, zato pa sem gazil po "globokem" blatu. (Samotni jezdec Press) :wink:

Na Čepuljah se mi je pridružil tudi Tini, ki je tja priletel iz službe na sladko malico. Ob jedači sva še malo pokramljala, nato pa sem hvaležno sprejel prevoz do doma. :D

Pravzaprav sem imel še srečo, da me je Tini sploh pustil v svojo "alfo", saj sem bil "usran" do kolen. :)

PS:
Lila in Tuareg :arrow: :cast1:
Uporabniški avatar
 LILA
Cel teden so me morile te Dražgoše, zaradi slabe napovedi vremena.
Vsi okoli mene so me pregovarjali, da naj ne hodim v ta dež, da se bom prehladila in tako naprej. A moje telo se je v petek vsedlo v avto in odpeljalo na Bled v Koala šport trgovino. Nabavila zelo dober goratex anorak in kapuco in bila v soboto zvečer na štartu na Pasji ravni.
Srečala od TF samo Tuarega, ki je že opisal razmere na pohodu.

Ni mi žal, da sem šla in tudi nakup se je splačal, saj me ni premočilo po tolikih urah brazdanja po blatu in dežju.Danes se počutim izredno dobro. Kot pravi Tuareg, gremo tudi drugo leto.

Tuareg-nekaj sendviča sem prinesla še domov.
Uporabniški avatar
 Tuareg
LILA napisal/-a:Tuareg-nekaj sendviča sem prinesla še domov.

Tudi meni sta dva mini sendviča ostala, ker se mi jih zaradi "majhnosti"
na poti ni splačalo pojesti. V Dražgošah so pa nam "mitraljezcem"
dali dodatno porcijo :D
 hribuc
Tuareg napisal/-a:Splošni vtis (izvzeta ocena vodstva pohoda): odlično - brez narekovajev ali smeškov

Kje pa je smisel izuzemanja ? Zanimivo zakaj si to zabeležil. Daj napiši - bomo še drugi vedeli zakaj?

LP, Letos ja blo zame tretjič na pohodu. Naslednje leto grem pa probat čez Ratitovec.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA