prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 izyemna
Ste se reveži tudi nasmolili na oni drsalnici za Tivolskim gradom?

jaz bi bila zelo vesela, ce bi bila pot kje vsaj malo nasmoljena. :?
Se dobr, da je bila noc in tako gosta megla, da tega leda nismo vidli. Na sredi poti sva se z Milkcem odlocila, da ne greva se enkrat na led in jo mahnila raje po progi Pod hribom.
Ob tako slastni sladici :clap: na afterju pa smo takoj pozabili na vratolomno drsanje po hribu.

lp :D
 Marinka
Ste se reveži tudi nasmolili na oni drsalnici za Tivolskim gradom?

Tudi naša tekaška skupinica se je kobalila po isti drsalnici navzdol, nato pa jo je pod hitrim korakom očesom našega 'tovariša' mahnila do gostilne Čad. Pa ne na čevape, pač pa na suho pot do gostilne pri Rožniku. I tako četiri puta zaredom. Ergo, če nočeš iti dvakrat na led, greš štirikrat po zalet. Huuuudo!
Uporabniški avatar
 miciM
Včeraj odtekla solo K-Rožnik, od torkovega ledu je ostalo samo še nekaj malega na delu priti tivoliju in še sem in tja kaka krpica.
Tekla sem eno uro, ostale podrobnosti kot so pulz,...... so neznane.Štartala sem ob 17,20 in dadatna luč ni bila potrebna, ker je bil dovolj svetlo, da se je dalo normalno tečt,luže so se lepo lesketale,dež je podal, bilo je prijetno toplo
Uporabniški avatar
 milkec
miciM - hvala za informacijo
Uporabniški avatar
 milkec
Glede na to, da ni bilo dodatnih ohladitev, se bo danes verjetno kar klasični krog vžgal! No jaz pridem!

Na analizo me ne bo pa nobeno, ker imam potem opravke!
Uporabniški avatar
 bobr
Danes se boste imeli fino ker proga sigurno ni več ledena. Mene ne bo, sem na bolniški zaradi prekletega zoba :oops:.

Nekaj se govori o sladici za analizo :wink:. Če vam kresnička ne diši ste dobrodošli na znanem naslovu. Sam prosim ne se potem zgražat nad mojim zabuhlim obrazom :cry:
Uporabniški avatar
 Wega
Nekaj me ful boli leva mečna mišica (spet, kot bi kdo brcnil vanjo, samo sedaj je to druga noga) in ne vem, kako bo šlo, če bo šlo - zato bom v izogib čakanju na rožniku štartal kake pol ure prej, tako da me boste počasi ujeli. Se vidimo!
Uporabniški avatar
 izyemna
Hoj,
pridem na tek.
Na analizo pa zal ne. Bobr, hvala za povabilo. Pa hitro okrevaj.
Se vidimo :D
Uporabniški avatar
 shash
bobr napisal/-a:Danes se boste imeli fino ker proga sigurno ni več ledena. Mene ne bo, sem na bolniški zaradi prekletega zoba

Želim ti čimprejšnje okrevanje.

LP
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Bobr predvsem pa pazi, da ne boš jedel na tisti strani. Če ti hrana zaide v rano (luknjo) od bivšega modrostnika bo hudič (lastne izkušnje press).
Uporabniški avatar
 miciM
Kaj hočmo, življenje je sestavljeno iz teka in dobre družbe.
Jaz sem za analizo pri Bobru, če že tečt ne more naj ima vsaj molo dobre družbe.
Se vidimo :wink:
 tamt
Pridem na en "pomladni" (glede na temperature) K-Rožnik :D .
Bobr, ob prebiranju izživljanja nad tvojim zobom je še mene bolelo. Upam da boš čimprej spet v normalnem stanju, da skupaj odtečemo kak prijeten tek in kako rečemo :) .
Uporabniški avatar
 veter v laseh
K-Rožnik prihajam.

Videti je, da se nas bo zbralo kar nekaj. :oops:

Analize so predolge in veliko je prenajedanja, sploh pri Bobru. Bom še premislil. :twisted:
 jakica
Ja Veter v laseh :roll: :

- glede prenajedanja :arrow: :idea: Ni vedno potrebno pojesti vsega kar je na mizi :wink: .

- glede dolžine pa :arrow: Če je nekje lepo, se tam dobro počutimo, so nas tam veseli in nas imajo radi, zakaj bi se nam potem od tam moralo nekam muditi :?: :!:

:lol:

Prijetno tekanje,
M.
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA