prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

jakica
Aja, joj tole sem pa pozabla.
:oops:
Se vididimo na analizi :wink: :D
 jakica
In še tole:

"strežemo" samo čaj :lol: :wink:

P.S. : Če verjameš... :hehe: :rol:
Uporabniški avatar
 Sončka
Hoj Krožnikarji,

zdejle uživate, jeste in se prijetno družite. Jest sem tudi imela namen priti in sem prišla, samo da sem štartala 10 min pred vami, ker sem delala družbo Raziju.
Tečt je bilo super, mal je bilo sicer blata, pa vendar veliko bolje kot led.
Se vidimo kmalu... (že v soboto na žurki :D :D :D )
Lp, I.
Uporabniški avatar
 miciM
No K-Rožnik je uspel, bilo nas je 8,kakšna je bila pot je že Sončka opisala. Na analizi nas je bilo zeeeeloooo malo, pojedli pa smo vseeno vse dobrote, no malo smo se tudi ..... :wink:
 Geek
Morm rečt, da me orng noge srbijo. Sam, še ne utegne, ker besno študiram, pa še mal sm prehlajen. Upam da se vidmo čim prej.
 jakica
Za razliko od dosedanjih analiz, nas je bilo resnično danes velikooo manj zato pa ni bilo niččč manj luštno in prijetno. :piti: :drink :wink:

Od 8 današnjih tekačev in tekačic sta aktivno prisostvovala na analizi 2, kar ne pomeni, da so ostali fizično omagali in niso zmogli priti do analize :wink: , temveč so bili že v naprej tako ali drugače za čas analize zasedeni.

No, kakorkoli že "stregel" se je čaj (za Vetra v laseh je bil pripravljen tudi čaj brez) in nekaj zelooo dobrega, kar bi bilo za večino oz. je bilo za 1/2 prisotnih manjše presenečenje. Samo toliko za info... bilo je nekaj zavitega... in lahko se vam oz kar naj se vam malce cedijo sline :-- .

Bili ste vabljeni, bili ste pričakovani, bili ste pogrešani in bila bi vas oz sva vas vesela. :clap:

Lepo tekajte, pazite nase in imejte se radi. :heart :D
Jakica & Bobr
Uporabniški avatar
 Sončka
Draga Jakica in Bobr,
vidva sta res prijazna in gostljiva TF člana in prav luštno je na vajini analizi. Meni se je včeraj kar malo tožilo, sem načrtovala, pa ni šlo. Bobr, želim ti čimprejšnje okrevanje.
Jakica, odličen tiramisu mi ponavadi rata... tko da se priporočam, samo povej.
Lp, I.
Uporabniški avatar
 kustus
LP

midva z Nadj@ sva čpa tekla v kontra smer srečali smo se pri dvorani.
Uporabniški avatar
 gera
Samo pozdravljam vse pridne tekače in tekačice. Mi trije (Maja, Matej in psička Gera - bili smo na prvem K-rožnik teku), še vedno pridno tečemo, ampak v torkih delam po novem popoldan, tako da se ne morem udeležiti. Drugače pa sem morala spustiti skoraj cel teden teka zaradi ledu (gor že gre, ampak za navzdol je cela "diploma"), tako da ta teden spet veselo žulim pot Črnuče-Rašiški stolp. Tudi naša psička spet veselo teče, izgleda da je bilo poleti le malo prevroče.
LP
Uporabniški avatar
 mazi
Ojla,

Tudi jest sem imel namen priti na včerajšnji tek, pa me je virozica precej utrudila (iz nosa mi teče, verjetno malo vročine...).

pa naslednjič... :wink:
Uporabniški avatar
 veter v laseh
jakica napisal/-a:No, kakorkoli že "stregel" se je čaj (za Vetra v laseh je bil pripravljen tudi čaj brez) in nekaj zelooo dobrega, kar bi bilo za večino oz. je bilo za 1/2 prisotnih manjše presenečenje. Samo toliko za info... bilo je nekaj zavitega... in lahko se vam oz kar naj se vam malce cedijo sline :-- .

Bili ste vabljeni, bili ste pričakovani, bili ste pogrešani in bila bi vas oz sva vas vesela.

Verjetno je bilo spet kaj zelo dobrega, no saj me je že itak sam cuker. Včasih se je treba tudi malo vzdržat. :oops:
Uporabniški avatar
 Wega
Evo, danes pa spet kremšnite. Sicer ne tako kot zadnjič pač pa kar v Kresnički. Mineva namreč leto dni odkar sem vstal iz kavča in šel teč...

Sicer pa po izkušnjah prejšnega tedna peredlagam, da ZEN ekipa štarta kakih 10 minut prej, se ravno lepo izide - ni nepotrebnega zmrzovanja na rožniku in cilju.

Ker imam v službi štalo (ne službo v štali...)pa se v skrajnem primeru lahko zgodi da zamudim, ampak ob 7h bom v vsakem primeru na cilju da krenemo proti kresnički.
Uporabniški avatar
 bobr
Lepo lepo. Evo še jaz se pridružim z zimskega počivanja. In ne samo zaradi kremšnit da ne bo pomote 8)
Uporabniški avatar
 5rca
bobr napisal/-a:Lepo lepo. Evo še jaz se pridružim z zimskega počivanja. In ne samo zaradi kremšnit da ne bo pomote 8)

verjetno se priklatim tudi jaz, čeprav smo Šiškarce včeraj zvečer obkrožile Rožnik 8) danes bo treba pa gor splezat :roll: jahhh

Sežana se bliža, pa je treba začet migat malo bolj zares :)
Uporabniški avatar
 milkec
Zaenkrat kaže, da pridem (in če pridem, verjetno spet zamudim eno minuto, ampak saj to ste že vajeni).

Kremšnit pa danes žal ne bo zame, saj moram biti ob 20.00 že na povsem drugi lokaciji in malo drugačen kot v trenirki in pajkicah :(
  • 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA