Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Radolca
ali je potem štart ob istem času in kraju?
Uporabniški avatar
 Radolca
Pozdravljeni,
danes sem se odloči preizkusiti "tekaški interval" (kot del teka, ki se bo zgodil 8.2.2008) od Nakla do Radovljice.
Sam tek se mi je zdel prav lep. Res je, veliko avtomobilov, tovornjakov, avtobusov,... Najbolj pa mi je bilo všeč to, da sem opazoval naravo in vasi okoli sebe. Ker pač še nikoli nisem šel peš skozi te kraje. Vedno se peljem, največkrat za avtom, sem pa tja pa tudi s kolesom. In prav lep vtis je naredil tek name!
Res da sta me klanca (na Podbrezje in od Posavca do Dobrega polja) kar primerno utrudila, sem pa prišel zadovoljen domov v Radovljico :clap:
Imel sem tudi v mislih, da bi v Podbrezju šel na avtocesto, katero še gradijo, pa sem to misel opustil. Avtocesta še ni v celoti asfaltirana, zato je trenutno kar nekaj blata ali česa podobnega in bogvedi kje bi moral plezati na kakšen viadukt. Lani sem šel s kolesom v Mošnje in na avtocesto, pa sem moral po lestvi s kolesom na rami plezati.
Skratka toliko o delnem intervali teka Kranj-Naklo-Mošnje-Radovljica
Lep pozdrav!
Primož
Uporabniški avatar
 mitjas
Lani je bil na uradnem Bobkovem maratonu en sam samcat tekač :!: Prejšnja leta pa se je številka gibala tud tu nekje :D
Zgodba o tem maratonu in številu udeležencev je stara že kar nekaj let, vendar se o tem kaj dosti ne govori, pe manj pa piše.
Ne gre pa za nobeno gorenjsko nagajivost ali po domače "foušarijo".
Kdor bo na analizi bo že izvedel za kaj gre...

Aja, ne bo pa skupina trmastih in TF-jevcev edina ta dan na cestah proti Vrbi :wink:
Uporabniški avatar
 Radolca
mitjas, ali bomo skupaj štartali ali se TF-jevci vsako leto zberete nekje drugje al kako?
Hvala za odgovor!
Primož
Uporabniški avatar
 AVI
še to vprašanje (op. mogoče neumno za tiste, ki ste že bili na "neuradnem" teku), kako ste po uspešno opravljeni misiji prišli na začetek poti?
Uporabniški avatar
 mitjas
AVI napisal/-a:še to vprašanje (op. mogoče neumno za tiste, ki ste že bili na "neuradnem" teku), kako ste po uspešno opravljeni misiji prišli na začetek poti?

kako pa ponavadi ti prideš na začetek poti? dogovoriš se s spremljevalci, kajne.

Radolca napisal/-a:mitjas, ali bomo skupaj štartali ali se TF-jevci vsako leto zberete nekje drugje al kako? Hvala za odgovor! Primož

za ostale TFjevce ne vem, jest grem proti Vrbi z drugo skupino tekačev.
boš moral počakat na odgovore drugih
Uporabniški avatar
 AVI
kako pa ponavadi ti prideš na začetek poti? dogovoriš se s spremljevalci, kajne.

Do zdaj sem večinoma tekel krožne teke, oziroma tam kjer se je dalo priti na izhodišče peš. Zato, pač sprašujem kakšena je navada oziroma kako približno to gre...
Uporabniški avatar
 ero
logistika je planinska - potrebno število avtov za prevoz nazaj pustiš na cilju...

mimogrede - Bobek starta v Naklem. v Kranju na trgu je le zbor in potem se udeleženci z avtobusom prepeljejo do starta.

no, zadnjih par let avtobus pridno stoji na trgu. ko pride čas prevoza, gre šofer domov, udeleženci pa grejo na štart z Bobkovim hroščem.
Uporabniški avatar
 Radolca
ero, kje bomo pa mi TF-jevci štartali?
ali se bomo dodatno dogovorili al kako?
Hvala za odgovor!
Uporabniški avatar
 mitjas
ero napisal/-a:logistika je planinska - potrebno število avtov za prevoz nazaj pustiš na cilju...

mimogrede - Bobek starta v Naklem. v Kranju na trgu je le zbor in potem se udeleženci z avtobusom prepeljejo do starta.

no, zadnjih par let avtobus pridno stoji na trgu. ko pride čas prevoza, gre šofer domov, udeleženci pa grejo na štart z Bobkovim hroščem.

Lani je v Naklem sicer avtobus bil, za tistega edinega ubogega tekača pa ne vem če se je vozil v Vrbo.
So pa "redarji" pred gostilno Marinšek (na štartu) skor prosjačili če bi šel še kdo zraven tečt :shock: :?
Uporabniški avatar
 Radolca
hehe, prav smešno se sliši da je bil lani na teku EN CEL tekač :lol:
Uporabniški avatar
 AVI
nič čudnega, da je bil en sam tekač.....že sam razpis je neprijazen.....najbolj sem se pa nasmejal :D ob naslednji opombi iz razpisa:

OPOMBA: neprijavljeni sodelujoči bodo obravnavani kot kršitelji cestnoprometnih predpisov

Pa sej se hecajo....človek ne more verjet
Uporabniški avatar
 Radolca
to je pa res tu mač :bum:
Uporabniški avatar
 BoF
Bobek je en čist navaden bobek... :roll:
Uporabniški avatar
 milkec
Bi kdo tekel (seveda na teku prijetnega druženja) tempo 5.40-6.00? Če bi bil še kdo, bi z veseljem prišel tečt!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA