vaše tegobe, vprašanja, nasveti in odgovori - o preventivi in kurativi...

Moderator: Z*

Uporabniški avatar
 Fotr
mirko1 napisal/-a:fotr, če tudi uporabljaš to mast in ne samo prodajaš, potem je takoj opazen še en pozitiven učinek masti. možgane ti izredno pomladi, saj kot opažam, ti gre zelo na otročje. (v tej temi).
v resnici nisem še uspel ugotovit, ali se samo hecaš ali misliš resno, kar pišeš o tej čudoviti masti.
lp, mirko

Odgovoril ti bom strpno in spoštljivo, ker te spoštujem, spoštujem tudi tvoje usmeritve in me absolutno ne motijo.
Včeraj pozno zvečer sem šel na tek, deževalo je na vso moč, mrzle kaplje dežja je nosil veter in tek je bil pravi užitek. Nekje na sredi teka se je ob meni z avtom ustavil stari prijatelj in rekel: "Da greš ven laufat v tem dežju, ti mora pa res iti na otročje!"
O nojevi masti sem podal informacijo, ker vem, da številne tekače pestijo žulji, odrgnine in ostale nevšečnosti. Hotel sem samo prikazati še eno možnost, kako sanirati take in podobne poškodbe. Nojeva mast pri tem pomaga, žal sem moral odgovarjati na neprimerne pripombe. Če je to izzvenelo otročje, je to posledica takih pripomb.
Čeprav sem vedno vesel, če me kdo pomladi, pa bom tvoje ugotovitve o moji osebi preslišal, kajti tukaj teče debata o nojevi masti in ne o meni.
 klopotec
če si starejši od mene, potem pa je sploh grdo. starejši ne kažemo jezokov. ali pa te je nojeva mast pomladila, he,he.

Po zs ti pošljem letnico rojstva, mi je tu nerodno. Pa ne je pol okol govort.
Lepo te pozdravljam.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
klopotec napisal/-a: ...starejši ne kažemo jezokov...
Po zs ti pošljem letnico rojstva, mi je tu nerodno. Pa ne je pol okol govort.

mi mlajši pa lahko :--
pošlji jo še meni, zbiram starine :rol:
mi pa že preseda :argue:
:arrow: saj smo v resnici odlična družba :TF)
Uporabniški avatar
 50cent
ZdravkoC napisal/-a: :arrow: saj smo v resnici odlična družba :TF)

To se ti samo zdi :wink: , kaj pa če je vse res :shock: :rol: .

Lp :)
Uporabniški avatar
 shash
50cent napisal/-a:
ZdravkoC napisal/-a: :arrow: saj smo v resnici odlična družba :TF)

To se ti samo zdi :wink: , kaj pa če je vse res :shock: :rol: .

Lp :)

JE, JE :P :P :P :P

lP

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA