prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

8) V četrtek sem žal zamudil adrenalin leve ledene Golade. In sem nevednež hotel to nadoknadit v soboto. :) Ampak ni šlo, ker je bila Golada po celi trasi lepo kopna in mestoma prijetno blatna. Bah, res nimam sreče. :) No, ja, morda mi rata naslednji teden. :twisted:

lp, oranzni_slon
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!
8) Kakor vedno na istem kraju in ob istem času. :) Je bila. ;) Golada namreč. :P Deževalo ni. :D Notranjski "čukec" in prekmurska "štorklja" sta frfotala skozi rahlo meglen gozd v soju svetlobe Ljubljane. :twisted: Lučka ni bila potrebna. ;) Pot je vsebovala nekaj blata, nekaj malega luž in nič mokrih korenin. :P Tako, kogar ni bilo mu je lahko žal. :twisted: Ali pa tudi ne. :P Bomo videli ali bo pojoča travica res zapela. :)

Lp, Jusuf
Uporabniški avatar
 milkec
Eh... jaz sem jo danes opravil ob 14.30! Sicer malo drugačna trasa, pa vseeno je Golovec tudi z moje strani padel!
Uporabniški avatar
 pegaz
Eh, jaz sem jo opravil pa včeraj ob 15.50, v Sokol Vič.
Priznam, sem reva. Ampak je deževalo. Pa tolk časa že nisem tekel, da sem komaj zgveral 380 višincev v 50 min. Ampak delam na tem, da spet pridev v tekaško kondicijo.
Orbitrek je ena potuha.
Kva čmo, takla mamo.
Nimaš kej.
Next time - definitely maybe!

LL Pegassss
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Jutri pridem na Golado ob standardni uri - 18.00.
Se vidimo!
B. Razy
Uporabniški avatar
 dannae
raziskovalec napisal/-a:Se vidimo! B. Razy

Velja. Pridem tudi jaz sopihat. Derezic verjetno ne rabim, vsled ogromne polne lune pa tud lučke verjetno ne :wink:

pozdravček
d
Uporabniški avatar
 milkec
Dana, a nimava plesnih ob 18.30? Boš spet manjkala?
Uporabniški avatar
 dannae
milkec napisal/-a:Dana, a nimava plesnih ob 18.30? Boš spet manjkala?

ne bom manjkala. tokrat je spremenjena le lokacija. plesne so tokrat na vrhu golade. ob 18:30 bomo ravno tam... :wink:
pa fotografirali se bomo tud spet enkrat. se že dolgo nismo... 8)

pozdravček
d
Uporabniški avatar
 Sončka
No, če je pa fotografiranje, potem pa pridem tudi jaz. Bom našminkana, pa k frizerju bom šla... :wink:
(Ah, ja, pa spet ta tek. 8) )
Lp, I.
 Nataša
Sončka napisal/-a:No, če je pa fotografiranje, potem pa pridem tudi jaz. Bom našminkana, pa k frizerju bom šla... :wink:
Lp, I.

in ne pozabi na nerodent!! :lol:
Uporabniški avatar
 Sončka
Nataša napisal/-a:
Sončka napisal/-a:No, če je pa fotografiranje, potem pa pridem tudi jaz. Bom našminkana, pa k frizerju bom šla... :wink:
Lp, I.

in ne pozabi na nerodent!! :lol:

Nerodent je vedno z mano! :arrow: Priporočam ga tudi vsem tistim, ki bi želeli ostati neopaženi... :wink:
Aja, Nataša, samo pol pa na sliki ne bom vidna... :cry:

Lp, I.
 luzr
Spet smo pri meni nepoznanih, najverjetneje teksalno perverznih zadevah.
Nerodent je a) mast narejena iz glodalcev (podobno kot nojeva)
b) zdravstvena oprema (ostri predmeti...)
c) davno izumrli dinozaver
d) .......................(razno)
@Jusuf:
Tovariš (?!), jaz imam opravičilo. Poglejte smrkelj...
Res sem bil bolan in nisem bil sposoben prejšnjetedenske gladarske ekspedicije, niti nič drugega.
Pojoča travica: http://www.slocartoon.net/?main=cartoon ... oon_id=841

Pridem smrkati in izvajati podobne nečednosti na Holouc.
Nazadnje spremenil luzr, dne 24 Jan 2008, 13:27, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Laufer
luzr napisal/-a:Spet smo pri meni nepoznanih, najverjetneje teksalno perverznih zadevah.
Nerodent je a) mast narejena iz glodalcev (podobno kot nojeva)
b) zdravstvena oprema (ostri predmeti...)
c) davno izumrli dinozaver

Če bi bil v soboto na fešti bi sigurno vedel pravi odgovor, naj ti malo pomagam, odgovor se skriva pod d) :?: .... :D

Danes še ne bo šlo, drugi teden pa se po dolgem času zopet vidimo :lol:
Uporabniški avatar
 bobr
Jaz še kar okrevam od prekletega zobobola. V torek me je fajn bolelo zarad mraza tako da danes nerade volje preskočim golado :cry:.

Ah se drugič pridem pohvalit z novo polarko :wink:

Luzr: nerodent je proizvod za tiste ki želijo biti neopaženi ha ha. Resno, na zabavi smo imeli impro točko, morali smo v 5 minutah spesnit in odigrat reklamo. Naša ekipa je mogla predstavit zobno pasto ki naredi zobe črne. Itak je naš nerodent zmagal :twisted:. In kako sta sončka in staša to izvedli? Recimo da ni bilo prijetnega okusa ampak vseeno sta imeli črne zobe ha ha. Res škoda da si zamudil...
 eggy
Jest tud pridem. Mal Nerodenta še zame prihrante. Krtačko bom prinesla sama :) Upam, da ne zamudim, pri frizerju sem že najvljenja, make-up je ravno v delu :)

plp,eggy
  • 1
  • 132
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA