prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...

copate katere znamke uporabljate?

Adidas
103
12%
Asics
164
19%
Mizuno
218
25%
New Balance
30
4%
Nike
216
25%
Reebok
32
4%
drugo
92
11%
 Ta mala
Nike zoom elite in Nike Air structure triax + 10, naboljše, ki sem jih kdaj koli imela so bili Nike shox, to so tisti s štopli na podplatu. Super so, dobra stabilizacija in blaženje.

Tamara
 Metka 2
V letu 2007 sem imela Air Max Moto in naredila 1030 km z njimi, sedaj sem si kupila za 50 5 znižane nike Air Pegasus, venadr jih še nisme probala, čakam da se popolnoma osuši, da bodo dolgo ostale čiste in bele. Pa še nekaj, a se lahko da superge prati v pralni stroj, da bi se spral tisti trdovratni zajedeni prah v njih.
 SeBA4646
Uporabljam zame osebno najbolse tekaske copate. To so adidas control 4 in prihaja 5ka ki je še za odtenek bolša.
Uporabniški avatar
 Bernie
OJ!!! :lol:
Ima kdo izkušnje s copatami ASICS DUOMAX TM...
Hvala
LP Bernie
Uporabniški avatar
 Junc
Imam asics 2 para, ne vem imena (sive in rumene) res dobre. Potem NB 623 (tudi sive in rumene) :roll: pa nike air max. Ne vem, najbolje se v asics počutim
Uporabniški avatar
 poli
hvala razprodajam za moj prvi par Mizuno Wave Rider 10 :lol: :lol: :lol: zaenkrat odličen copat, fino blaženje, pa občutek imam da so tudi hitre al pa mam samo več kondicije, hehe :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P

poli :wink:
 orlytm
ravnokar kupil nove Asics GT2120 ... pred njimi sem že mel ene, vmes pa Asics Gel Kayano 13 ...

Za mojo uporabo ne opazim bistvenih prednosti modela Kayano 13 proti GT2120 ... še posebi ne za 40€, kolkor je razlike v ceni ...

sem bil (in sem) pa z vsemi tremi izredno zadovoljen.

lp
OrlyTM
Uporabniški avatar
 IČA
poljske steze: Asics Gel Enduro II
makadam+asfalt: Asics GT 2120
offroad+sneg+dež: Mizuno Wave Arashi 2 GTX
pohodno-tekaške ture: Salomon Elios Mid XCR
Uporabniški avatar
 Tanja A.
Reebok DMX edine, začetnica pač

lp

Slika
Uporabniški avatar
 brankos
za urejene podlage:Adidas Adidstar CSH4 in Supernova
teren zimski - GTX: Adidas Wanaka
teren in gorski tereni: Adidas Response, Carrdrona, Rhyolite Mid (lažji pohodni čevelj)
gorske tekme: Puma TrailFox in Inov Mudroc 280

Sem pa danes po Avstriji lovil nov terenski tekmovalni Adidasov model Adizero XT, za katerga pa pravijo da se jim še sanja ne o njem, zato lov za njim ostaja odprt. Vtisi pa pridejo

http://www.runningwarehouse.com/descpag ... ADIXC.html
 rokG
hoj,
Sem kar na Nike supergah..Razlog pa je čisto preprost..priporočila mi jih je Irma iz Hervisa na Viču in je zadela v nulo..Nobenih žuljev, bolečin v gležnjih, kolenih...Imajo samo eno napako..trenutno ne "zdržijo" več kot 15km teka naenkrat :). Bliža pa se čas menjave superg in sem slišal,da Irma ne dela več v Hervisu..Mi lahko svetujete kakšnega dobrega prodajalca,da bi si vzel 15 min za svetovanje?

lpR
Uporabniški avatar
 AVI
rokG napisal/-a:hoj,
Sem kar na Nike supergah..Razlog pa je čisto preprost..priporočila mi jih je Irma iz Hervisa na Viču in je zadela v nulo..Nobenih žuljev, bolečin v gležnjih, kolenih...Imajo samo eno napako..trenutno ne "zdržijo" več kot 15km teka naenkrat :). Bliža pa se čas menjave superg in sem slišal,da Irma ne dela več v Hervisu..Mi lahko svetujete kakšnega dobrega prodajalca,da bi si vzel 15 min za svetovanje?

lpR

...najbolje, da se obrneš na TS(tomasport) čopova, po lastnih izkušnjah...si ne vzamejo samo 15 min... :mrgreen: ....tam imaš na voljo test oziroma analizo in dobro svetovanje......in ne pozabit na -20%, ker si član TF-ja.

LP
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 39

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA