prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 dannae
milkec napisal/-a: saj moram biti ob 20.00 že na povsem drugi lokaciji in malo drugačen kot v trenirki in pajkicah :(
milkec napisal/-a:Na analizo me ne bo pa nobeno, ker imam potem opravke!

Milkec, evo mene firbca... a ti ob torkih ob osmih pol še na plesne vaje hodš :?: :?: :?:

pozdravček
d

ps ko naslednjič pridem, prinesem spet fotko... :wink:
 tamt
Pridem tudi jaz :D .
Dannae, kdaj nam boš pa ti spet prišla delat družbo? Je treba trenirat veš... :wink:
Uporabniški avatar
 dannae
tamt napisal/-a:Dannae, kdaj nam boš pa ti spet prišla delat družbo? Je treba trenirat veš... :wink:

Rade volje vsak dan, če se le javi kakšna prostovoljna varuška za tisto dobro uro... :wink:
pozdravček
d
Uporabniški avatar
 Cormi
[quote="Wega"]Evo, danes pa spet [size=18]kremšnite.[/quote]

Ni to edina motivacija... Morda se danes pridružim zen zen sekciji malo pred šesto.
 luzr
Pridem na en zelo, zelo počasen krog.

Še vedno bolančkan.
Uporabniški avatar
 bobr
Luzr nehaj se slepit, povej po resnici da prideš zarad kremšnit :lol:
Uporabniški avatar
 milkec
dannae napisal/-a:
milkec napisal/-a: saj moram biti ob 20.00 že na povsem drugi lokaciji in malo drugačen kot v trenirki in pajkicah :(
milkec napisal/-a:Na analizo me ne bo pa nobeno, ker imam potem opravke!

Milkec, evo mene firbca... a ti ob torkih ob osmih pol še na plesne vaje hodš :?: :?: :?:

Ne, plesne imam ob 21.00!

Hecam se.... Na žalost danes služba kliče! Drugače pa ob torkih kadar ne morem pa fuzbal!
Uporabniški avatar
 bobr
Prišli, odtekli, pojedli in zmagali :lol: Sicer eni hitreje kot drugi...

Vse najboljše za obletnico Wega. Svečka je manjkala :wink:
Uporabniški avatar
 milkec
dannae napisal/-a:Milkec, evo mene firbca... a ti ob torkih ob osmih pol še na plesne vaje hodš

Dana sory, ampak šele po tekmi se mi je posvetilo, da je to v bistvu namig, da bi rada z menoj na plesne hodila! 8)

Torej?
 luzr
Najprej naj zavrnem zlobne bobrove insinuacije o kremšnitah. Kar je na videz všečno, ni nujno dobro...
Jedelj nisem nič, namesto tega sem se doma prenažrl izbranih stvari. Joj, kako plava sedaj po želodčku...
Spoznal sem, besno tekajočo, ostrojezično jakico, ki se me je neusmiljeno lotila zaradi ene neprimerne pripombice. Slišal sem jih o obrazni fizionomiji, recesivnih genih, govorni mutaciji in še nekaj govoranc iz sveta filma.
Zaskrbljen zaradi teže let, zgubanega obraza, še bolj kot običajno zakompleksan sem se trudil biti prijazen. Seveda sem povsem pozabil na nahrbtniček, ki ga prenašam kot mačka mlade.

Ah, tekel sem pred tem tudi. 85min. Ura je nekaj začela nagajati, telesce tudi po enotedenskem gripozno-anginoznem zabušavanju.
Uporabniški avatar
 miciM
Hvala Wegi za posladek in Bobru za pijačo.
Čestitke pa Jakici za tek ( še dvakrat pa bova tekli cel K-rožnik :wink: )
Bilo je prijetno in zabavno.

lLep sončen dan še naprej.
Uporabniški avatar
 bobr
Kako bosta šele tekli cel krog če mi tle doma jamra da si jo itak peljala cel krog :twisted:
Kdo ima zdaj prav? :lol:
Uporabniški avatar
 5rca
miciM napisal/-a:Hvala Wegi za posladek in Bobru za pijačo.

zahvala tudi od mene :lol: kremšnita odlična, pivo primerno hladno :wink:

wega, še enkrat čestitam za prvo obletnico :clap:
Uporabniški avatar
 miciM
No včeraj, je bil malo skrajšan, se pomenimo ob kakšnem čaju,da dorečemo. Danes ga bom premerila s kolesom, ker tudi mene zanima koliko je dolg,..
Uporabniški avatar
 Cormi
miciM napisal/-a:Hvala Wegi za posladek in Bobru za pijačo.

Se pridružujem. In hvala 5rci za družbo in potrpljenje z mano . In hvala Luzru, da nisem bila zadnja v cilju. :wink:
  • 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA