prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 pegaz
Pridem tud jaz. Ob 18h se nalimam.
LL, P :)
Uporabniški avatar
 še1PR
Jaz sem pa tolk nerodenta uporabla, da me sploh ne boste opazili! :wink: Sem pa v mislih definitivno z vami in za dobro jutro ob peščeni plaži, ob butanju valov in krikih ptic odtekla eno ravninsko...
Lp iz Gdanska
Uporabniški avatar
 milkec
Danes pa mene ne bo... Sva z Erotom ob 13.00 si privoščila tek po soncu :)
Uporabniški avatar
 raziskovalec
milkec napisal/-a:Danes pa mene ne bo... Sva z Erotom ob 13.00 si privoščila tek po soncu :)

Kakšna dobra služba (šef). 8)
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Na današnjovčerašnjo Golado sem hotel priti kar brez opreme. Zato sem imel pred njo nekoliko logističnih težav. :oops: :evil:
Da skrajšam, vodilna skupina petih (4 člani in simpatizertka) je štartala z zamudo (menda dobrih deset minut), zasledovalna skupina treh (dva zamudnika in en solidarnež)pa pet minut za njimi. Z glavnino je do cilja uspela vzpostaviti stik le predhodnica zasledovalne skupine. :wink:

Na cilju smo se zbrali vsi, malo poklepetali in opravili kratko analizo, 8) nato pa smo jo zaradi (pre)nizkih temperatur podurhali na toplo. :P

Blo je luštno kot vedno. Zamudniki se opravičujemo, da ni bilo še boilj družabno. Še informacija za njegovo mastnost Bajsija - razmerje Ž:M je bilo 5:3. Torej tudi pozimi violice cveto, našminkane in sfrizirane, tudi nanerodentane, tebe pa nikjer. Seveda poznamo objektivne okoliščine in zato odsotnost opravičimo.
Uporabniški avatar
 dannae
Milkec, kaj pa plesne na vrhu?. Te je sonček premamil 8) ? Sem pa fotkala eno idejo zate :wink:

Gospod Baron Razy, tja sedaj si pa vaša visokost lahko privušti takšne zamude, al kako?
Skratka, začeli so v razmerju 4:2 , s štarterji v razmerju 2:1. Razy kako si ti potem iz tri dobil 5:3 mi ni jasno :roll: Vsekakor je bilo pa mnogo več deklet kot fantičev...

pozdravček
d
Uporabniški avatar
 raziskovalec
dannae napisal/-a:[Razy kako si ti potem iz tri dobil 5:3 mi ni jasno :roll:

Dannae, ti si računala na startu, jaz pa na cilju, ne vem a so se nama v temi ob (skoraj) polni luni na poti zgubljali ali razmnožili, bova morala uskladiti zapisnike. Štarterjev pa na cilju menda ni bilo :lol:
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

8) Khmm, khmm, no tako, konec je heca za ta teden. :) V četrtek ob na istem kraju ob istem času. ;) Bodit tam in bodite točni. :) Zamudniki se lahko odkupijo na cilju z ustrezno količino ...... (vpišem po lastni presoji :) )
8) Khmm, khmm, ja to je pravzaprav vse, kar sem hotel povedat. :)
Srečno!

Lp, oranzni_slon
Uporabniški avatar
 milkec
Na žalost bom jaz spet ta teden manjkal!
Uporabniški avatar
 Laufer
Po dolgem času se bom spet pojavil.
:lol: Upam, da ne pride kaj vmes.
 luzr
Pridem, priden...

oranzni_slon napisal/-a: Zamudniki se lahko odkupijo na cilju z ustrezno količino ...... (vpišem po lastni presoji :) )

Poročilo z dne 24.prosinca 2008
Razy se je odkupil z bananami in ustekleničeno vodo, ki je mi revni seveda ne uporabljamo niti kot zdravilo.
Ampak banana, še malo trda in manj zrela, je bila izvrstna.
Njegovo baronstvo natanko vedo kaj imam najraje ;).

Nekaj časa sva bila v družbi omenjenega plemenitaša, ki je imel na zalogi zabvno zgodbo o rekordnem relociranju tekaških hlač.
Tek je bil izjemoma zelo enakomeren in umirjen. To je pogosto zvita taktika sotekačic.
1:01:23, vsi ostai podatki so šli v franže; nujno rabim novo uro ;~\ ......
 eggy
pridem.....vsaj tako za enkrat kaže:)

lp,eggy
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Pogrešam poročilo od prejšnjega tedna.
Pokorno javljam, da jutri skoraj gotovo pridem.
B. Razy
 luzr
Pokorno javljam, B.Razy, prejšnji teden so tekli...

Poročilo z dne 31.prosinca 2008.

Ker sem v strahu zaradi morebitne zamude štartal pred kasarno, sem rabil 47 plus 12 minut...
Umirjen tek z bobrom, climber-z, eggy, izyemno in simi je bojda trajal okoli 61,5 minut. Zame ne...
Ekspresno smo otroci socializma pogoltali odpustek, ki ga je prinesla izyemna. Kekse naše mladosti, kot je omenila eggy.
Potem sem imel spremstvo nezenovske tekačice do klavnice, nato sem odtekel polni krog in spravil čas na 59 minut.
Očitno je lepše štartati v nostalgični okolici ambivalentnega otroštva.

V.d. B.razy, a je dovolj? *pomežik* Lahko dam še podatke o (im)pulzih, kvazi višinskih metrih, hitrosti dviga, spusta in živciram, nekatere, s filozofiranjem.
*hudobni nasmešeki*
------------------------------------------------------------------------------------

Jutri bo zame, žal, za več mesecev zadnja Golada v tem terminu.
Ker sem načeloma zamudil se bom odkupil. *namig*
  • 1
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA