Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 fanči
dobro jutro :cry:

sem žalostna :cry: :--(

oči ima vnete in vse me boli...meni se zdi, da sem zbolela

očitno sem zdaj jaz na vrsti, da nekaj časa ležim in se zdravim :-((
100jan bom tvoje slike gledala :cry: so lepe

pa pa :-(( :cry:
Uporabniški avatar
 BlackOrange
I'm back and alive. :lol: Vreme fantastično, no na vrhu kar hudo piha ampak to ni nič neobičajnega. Folka pa zelo veliko. Sem bil pri žičnici že 6:45 pa sem komaj dobil prostor za parkiranje. Potem sem pa ujel eno veliko skupino z vodnikom, ki so si tam, kjer prideš iz gozda in nato pičiš navzgor proti Kokrškem natikali dereze. Sam sem se odločil, da grem do Kokrškega brez derez, ker so narejene fajn stopinje. Nato sem ujel skupino petih pohodnikov in do Kokrškega nadaljeval v zame zelo počasnem tempu. Ko smo prispeli dosedla, je bila gor že spet ena velika skupina planincev. Sem se odločil, da nič ne čakam in jo kar potegnem naprej. Samo vmes sem si še nataknil dereze, pospravil palice in aktiviral cepin. Do vrha nič posebnega, razen vetra zadnji del vzpona. Na vrhu sta bila še 2, malo smo poklepetali, eden od njiju me je še 2x slikal in že sem jo mahnil nazaj. Na poti navzdol sem do Kokrškega srečal precej ljudi, ja kar gužva je bila danes. Tudi svetovnega prvaka Roka Benkoviča s smučmi na hrbtu. Dereze sem snel pod sedlom, tam kjer zaviješ desno v gozd. Pa mi je bilo potem žal. Je drselo kot pri norcih. Skratka ne snemajte prehitro derez. :lol: Povzetek? Bilo je fajn, slikce sledijo danes. Čas gor in dol pa 3 ure 25 minut.
Uporabniški avatar
 Andraz
BO bravo car si...

Fanči sej se boš pozdravla hitr... sam sem te pa pogrešal, ko zagledam samo Pegy, no z dvema korenjakoma ob sebi... hehehe
Pegy a si mela body guarde???

no jest sem naredu svoj prvi krog letos, rabil pa celih 24 :oops: šit!

heheh

lp
a.
 pegy
Ahoj 8)

boga moja Fanči :cry: , sam sej bo hitr uredu,športniki se prej pozdravmo :wink:

BO :clap:

Ja Andraž,dons mi pa ni blo dolgčas :wink: , sm mela tolk tekačev okol sebe,da mi je ratal sam en krog odtečt,k se mi je mudil naprej :cry:
no sm pa dobila neki dobrih nasvetov,pa pohvale :D :shock: :? :D :arrow: una dva bodyguarda pravta,da me bosta kr k enmu stručkotu za tek odpelala,da sm naravni talent :lol:, že predobra,da bi mi onadva napotke dajala :roll: :arrow: svašta

Andraž za prvič letos je čist super :clap: , super da si se sploh spravu :wink:
Uporabniški avatar
 100jan
Bo,a si slučajno opazu ene čudne sonožne stopinje, kt bi en ugromn zajc tm skakov. A si opazu poštamfan napis BO. Kwa maš za en fotoaparat? Pa dovolj prašanj; čestitam za odličen čas. Če ga prevedemo v letne razmere boš v poletnem teku na Gitovc med 10. Fiiiiju.
Dons sm naredu še eno pikco. Ob 14h sem se odvlekel od Valvasorja po eni lepi grapci čez Rjave peči na Vajnež, prečil preko potoškega Stola na Stol. Dol sem ¨odsmučal¨(ta jeba po kloži ni nubena smuka). Fotk nimam, ker sm misli it sam mal okol bajte. L.p.
Uporabniški avatar
 športnik
100jan, a kej veš kaj je počel alpinisti iz (AO Domžale), da se je tako hudo poškodoval v Wisijakovi? Zdrs? Pa sem ravno jutri mislil tja it... :?
Uporabniški avatar
 100jan
ŠP. nič ne vem o tem, prepričan pa sem, da je naredil vse po PS. Domžalčani imajo odlično alpinistično šolo, morda se preveč obešajo po vrtcih, vzponov pa praktično ni in človek zgubi občutek. Žal mi je za fanta, karkoli je že bilo.
Uporabniški avatar
 BlackOrange
100jan imam fotoaparat Canon S5. A so ti všeč slike? :D Glede časa, ja kar dobro mi gre po strminah, bolj kot po ravnem, Limbarska je pa tudi prepoložna. Ampak čez Streho proti vrhu se pa kar vleče če greš malo hitreje, noče pa noče biti vrha. Sem gledu mal une, ki si šli čez jame gor. Ene 15 komadov drug za drugim. Pismo če bi enmu zdrsnilo bi šli kot domine navzdol. :shock: Drug teden me pa Ojstrica mika, 100jan greš zraven?
Uporabniški avatar
 muc
Bravo vsem skupej....sami norci :wink: !!!

Andraž teb tud čestitke za prvi letošnji krogec..."slab" začetek dobr konc :lol:
Fanči ti pa počivat in se čimprej pocajtej...je kr dolgčas okrog jezera :wink:
Pegy za una dva modela pa mislm, da vem za koga gre...pa nisi ta prva tekačica kateri sta dajala nasvete glede teka...pa še istega mnenja je kot ti :lol: ...kakšni zvezdi?!?

no jest sem šel pa včeri prvič mal na bicikel...oblečen kot eskim, pa mi ni bilo nič vroče...očitno bo treba še mal počakat...dons popoldne pa mogoče 2,3 krogce...

lepo se imejte :wink:
Uporabniški avatar
 športnik
BlackOrange napisal/-a:Drug teden me pa Ojstrica mika, 100jan greš zraven?

Fino se boš nagazil! Meni letos Ojstrica še ni bila "usojena"! :lol:
Uporabniški avatar
 BlackOrange
športnik napisal/-a:

Meni tudi ne. :D
 fanči
ojla vsem, fanči tukaj :lol:

danes sem že velikoooooooooooooo bolje....včeraj sem počivala, spat šla ob pol devetih in spala k pr norcih...
sem vedela, da mislite name zato je pa že toliko bolje :wink:

Andraž sem ponosna na tvoj prvi krog....BO ti si itak CAR, da o 100janu in Športniku sploh ne govorim :!: :clap:

Pegy vidim, da ti ni bilo nič dolgčas brez mene :lol: :wink: si hitro našla nadomestilo :lol:

In ker sem že tok boljš sem šla dopoldan na Murovico :wink: nisem zdržala še en dan brez miganja. Na poti navzdol sem srečala mojo pegy...je tudi pridna in trenira :clap:

Vi hribovci pa kar nadaljujte, ker slike so ful ful lepe in se oči kar spočijejo pa še energijo dajo...ampak previdno :?

Upam, da se vidimo... kmalu, še ta teden ob jezeru :juhuhu: a ne muc, andraž, pegy...kje je pa cowboy :?: :?

Pa pa
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Kolikor vem je bil cowboy včeraj na smučanju s svojo boljšo polovico.
Uporabniški avatar
 športnik
BlackOrange napisal/-a:
športnik napisal/-a:

Meni tudi ne. :D

No, u bistvu, mene je omenjena gora že dvakrat poklicala, in me potem dvakrat ni k sebi spustila! :oops:

Fanči, ni razmer, ni dobrih vzponov oz. spustov! :evil:
  • 1
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 113

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA