prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 milkec
bobr napisal/-a:A ti bi oba kroga skupaj odtekel ali samo da so samo varianti?

Oba skupaj ... kakopak

Je potrebno za kak soliden polmaraton teči tudi kako razdaljo, mar ne? :wink:

Bi šel?
Uporabniški avatar
 bobr
Jaz bi šel ja. Vse je odvisno od moje rehabilitacije do takrat in zunanje temperature :cry:
Se bereva v torek zjutraj.
Uporabniški avatar
 milkec
OK, bobr!

Jaz sem se v vsakem primeru odločil, da probam dvojno, tako da štartam 16.45 prvi krog. Pa ravno prav pridem na cilj. Potem pa če bo vse normalno, odtečem še en krog (verjetno bolj zen varianta).
Uporabniški avatar
 miciM
Kaj če bi DON BOBER nadgradil svoj K-rožnik z malo daljšo varianto, da nebi bilo treba tekati dva kroga.
Saj vem, da to za človeka pomeni dodatno delo.
Uporabniški avatar
 bobr
Že prejšnji teden sem imel potiho plan da bi šel dva kroga. Itak je zmagala lenoba in je padel samo eden.
Jutri bi šel poskusit 2 kroga da vidim kako bo šlo.

Za podaljšan K-Rožnik imam idejo in ti jo predstavim jutri če prideš :wink:. Podaljšan bi po klasičnem lahko šel po PST ali kar okoli celega hriba. Tam nekje 17-18km skupno...
Uporabniški avatar
 milkec
Glede tega dvojnega, podaljšanega, osmice in ne vem še česa... to vse izhaja iz Golade. Tam smo predlani s slonom kar dobro tolkla dvojne golade, nemalokrat je bila na vrsti tudi podaljšana.

Je pa res, da lani nismo nikoli (razen ežoja) tega izvedli. Ampak če res hočemo letos kak malo boljši polmaraton odteči, je treba na vsake toliko časa imeti tudi dolge teke.

No in tako sem prišel na idejo, da bi to jutri naredil!

No bobr... ti se mi kar pridruži jutri na dvojni! Štart je 16.45.... zamudnikov ne bom čakal, ker sem itak ponavadi jaz zadnji zamudnik!
Uporabniški avatar
 bobr
milkec napisal/-a:No bobr... ti se mi kar pridruži jutri na dvojni! Štart je 16.45.... zamudnikov ne bom čakal, ker sem itak ponavadi jaz zadnji zamudnik!

Zmenjeno :clap:
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Predvidoma se vama pridružim na dvojnem krogu tudi jaz (trije mušketirji, Sežana se bliža press). :idea: Če sta za seveda, drugače bom pa za vama laufal. :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 milkec
raziskovalec napisal/-a:Predvidoma se vama pridružim na dvojnem krogu tudi jaz (trije mušketirji, Sežana se bliža press). :idea: Če sta za seveda, drugače bom pa za vama laufal. :wink: :lol:

Absolutno dobrodošel!
Uporabniški avatar
 veter v laseh
milkec napisal/-a:A bi mogoče koda ta teden zanimal dvojni K-Rožnik? 17.00 prva in 18.00 druga runda?

Zadeva je zelo mamljiva.

Razmišljam....

Se beremo. :D
Uporabniški avatar
 bobr
Veter ti vedno preveč razmišljaš :lol:
 tamt
Ta dvojni K-Rožnik je res dobra ideja. Z veseljem bi se vam pridružla, ampak tokrat bom na žalost manjkala tudi na enojnem K-Rožniku :cry: . Prebolevam namreč gripo al nekaj podobnega, tak da sem prisiljena poležavat ob čajčkih in vitaminčkih :(.
Če bi kdo drug teden ponovil dvojni tek, se priporočam :)
Uporabniški avatar
 veter v laseh
bobr napisal/-a:Veter ti vedno preveč razmišljaš :lol:

Da, tudi za določene tehnične zadeve sem moral predhodno poskrbeti.

Pridem. :lauf: :--
Uporabniški avatar
 veter v laseh
tamt napisal/-a:Ta dvojni K-Rožnik je res dobra ideja. Z veseljem bi se vam pridružla, ampak tokrat bom na žalost manjkala tudi na enojnem K-Rožniku :cry: . Prebolevam namreč gripo al nekaj podobnega, tak da sem prisiljena poležavat ob čajčkih in vitaminčkih

Dobro okrevanje. :laola
Uporabniški avatar
 bobr
Dragi moji. Danes se teče K-Rožnik :!: Za tiste polne z energijo se teče tudi ogrevalni krog.

Razy, milkec, dana, veter, micim... vsi ki ste izrazili željo po današnjem podaljšku se dobimo ob 16:45 na znanem parkirišču. Predlagam da prvi krog odtečemo počasno ravninsko in če ste za imam 9,6km progo "PST in okolica" že narejeno. Drugi krog bi šli običajni K-Rožnik.

Ostali, dobimo se ob 18ih na klasičnem štartu.
  • 1
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA