prostor za obvestila in debato o forumu samem - delovanju, uporabi, težavah, predlogih, ... torej tehnični in ne vsebinski vidik uporabe foruma
Uporabniški avatar
 Staša
dpop napisal/-a:
S spoštovanjem Darko Popović

P.S. @Staša: wanna bet?!

JAAA! Dej, greva za sirov kolaček. Bom 2 dobla na račun tega peskovnika... A ne Ero...?

PS: Aja, a stava je, da se ne moreš skrit, da te jaz ne najdem? :)
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

bojanu napisal/-a:Samo poglejte primer poročila o ženskem teku, kjer bi gotovo kdo še kaj pristavil, če ne bi vse skupaj izgubilo smisla :!:

Eh, moje osebno mnenje je, da kdor ima kaj dodat doda, ne glede na smisel ostale debate. Tale nacin komunikacije je dovolj demokraticen, da sprejema res razlicne poglede. Je pa na uporabnikih, da se navadijo presodit ali jih kaksna tema se zanima ali ne. Ideja o irc kanalu niti ni slaba, saj bi potem verjetno vecina cveka sla na kanal. Morda se tudi motim. :-)
Nikakor se mi pa ne zdi smiselno jezit se na kogar koli, ki ima veliko za povedat. Vsake toliko se pac komu odpre 'pipa' in potem zgleda v statistiki kot, da je skoraj edini, ki kaj napise. In da je statistika 'k...a' vemo se iz jugo casov, kjer so ljudje zmagovali 107%, da ne omenjam segedina. :-)
Vse kar sem hotel povedat je to, da je potrebno imet malo potrpljenja in razumevanja, pa bomo lahko se dolgo zelo dobro sodelovali. Vsi po vrsti.

lp, oranzni slon
 Nataša
Oranžni, Slika

pa bajdvej še pohvala za strogo redarstvo v Tivoliju!!!
Uporabniški avatar
 cyc
V redu, dokler si v peskovniku s kanglco in lopatko, hudič je čep rideš še tja z bagrom, buldožerjem in težkimi kamioni :lol: :twisted:
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

Nataša napisal/-a:pa bajdvej še pohvala za strogo redarstvo v Tivoliju!!!

O, hvala, hvala. :roll: Me je res skrbel, da vas kaksen norc ne 'zgazi'. :twisted: :-) :oops: Obljubim, da drugic se kaksen cokoladen uho prinesem, da bo lahko dpop slikal Nataso med obdelavo usesne skoljke. :-) :twisted:

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 ales
A se sam men tole zdi: danes zgleda tale naš forum kot dnevna soba, kjer je bil včeraj žur, mulci so za seboj sicer pospravil, ampak vlada eno tiho obtožujoče vzdušje. Staršem je že kar malo žal, da so se včeraj tolk zdrl na otroke, otroci pa v svoji kljubovalnosti še mal molčijo. Ampak pazte se, naslednji žur bo še hujši. Rakitna in ponedeljek potem!

p.s. Še en konstruktiven predlog:a bi lahko Ero nekak dodal v tista skrolana sporočila, da se napiše s katerega področja prihajajo?
Uporabniški avatar
 Barb
Nataša napisal/-a:bom pa jest kot ena bolj pišočih še neki dodala:
štekam in eno in drugo stran (če že morta bit dve). se mi pa zdi to naraven razvoj tega foruma. če bi hoteli zdaj umetno omejit teme na strogo tekaške, bi cela zadeva izgubila precej svojega "žmohta". eni pač radi tipkamo, visimo na internetu, obenem pa TUDI hodimo na tekme in smo TUDI tekači kljub dolgemu jeziku oz. prstom. Bolj me motijo tisti, ki nekaj dni navdušeno pišejo, potem pa ni več sledi za njimi. Pa ne toliko motijo, samo ne zdijo se mi pravi forumovci.

Se pa strinjam, da marsikatera tema preveč zaide. Z netekaškimi temami bi se vseeno moral držat peskovnika in ga tam "srat", ne pa da se poročila s tekem razvijejo v osebne debate in dvoboje. Velja tudi zame, seveda!!!

Ampak potičk in lopatk v pesku si pa ne pustim vzet!!! :wink:

Z vsem spoštovanjem in opravičilom se pridružujem Natašinim besedam.

Nataša z vsem zgoraj omenjenim se strinjam s tabo.

dodala bi še nekaj-jaz pač naredim tudi nekaj kilometrov teka.

...aja pa še-ker se ne pustim provocirat in ne morem držat jezika za zobmi,kot ste itak že opazili,sem se danes potrudila in si odprla svojo temo,kamor bom preusmirila takoj vsakega,ki bo zašel s teme,kjer se bom pojavila.Hkrati pa me prosim na to opomnite tudi VI,če bom v zmedi kdaj na to pozabila.

Še enkrat pa se oproščam vsem in ne, ne bom izginla iz foruma-ker mi preveč pomeni-pa ne tolk tole pisanje,kot pa ljudje,ki smo se našli tule!
Uporabniški avatar
 ero
ales napisal/-a:p.s. Še en konstruktiven predlog:a bi lahko Ero nekak dodal v tista skrolana sporočila, da se napiše s katerega področja prihajajo?

ta dodatek je snet z interneta in vtaknjen v naslovno stran. bom pogledal, kako je narejen in mogoče mi bo uspelo...
Uporabniški avatar
 milkec
Nataša napisal/-a:Oranžni, Slika

pa bajdvej še pohvala za strogo redarstvo v Tivoliju!!!

Mene prav nič ne moti, ampak kot nevtralni (upam) bralec te teme je tukaj konkreten primer, kako je pogovor zašel iz teme!
Jaz sem recimo med "glasovnimi" pogovori podoben Nataši in dpopu, ker zelo rad skačem v besede, ker mi drugače misli izginejo iz glave, pa s tem ne mislim nič slabega, vendar je za sogovornjake zelo neprijetno. Zato razumem vsakega, ki želi v enem trenutku nekaj povedati in zato nisem proti takim vpadom. Je pa res, da ponavadi ne berem takih besednih dvo(tro..)bojev, ampak zaradi tega ne tečem nič manj, le mogoče kakšno pomembnejšo informacijo izpustim, do katere pa pred letom dni tako ali tako nisem mogel priti. Tako je forum še vedno koristnejši kot če ga ne bi bilo, še boljši bi pa bil seveda, če bi bil sam v središču. To pa je ob 430 uporabnikih seveda nemogoče, tako da sem trenutno s forumom prav zadovoljen, saj povezuje ljudi medseboj tudi malce drugače kot le preko časov in kilometrov.

Pač spomnite se le smrkcev, kako so bili vsi drugačni v svoji vasi, pa so vedno zmagali v vsem česar so se lotili. In to kot celota!
Uporabniški avatar
 Barb
milkec napisal/-a:Pač spomnite se le smrkcev, kako so bili vsi drugačni v svoji vasi, pa so vedno zmagali v vsem česar so se lotili. In to kot celota!

:cast1:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA