- 29 Jan 2008, 17:53
Evo scene. V snemalni knjigi je pisalo: Vstati ob 7h, na Jermanco, po Wisiakovi na Planjavo in čez planjavske zelenice v repov kot. Potopisna tematika pač. Ne vem koliko kolegi v Hoolywoodu odstopajo od zastavljenega a danes ni dosti manjkalo pa bi posnel zadnjega Bonda- Jamesa Bonda (pretreseno). Štartal sem okol 11h, skozi deževen oblak do sonca nad pastirji. Glavno igralko sem našel kar nad Wisiakovo, pa kaskaderja tudi. Fantu je namreč usoda poslala na glavo dokaj zajeten kamen in je imel kar nekaj časa težave z vidom in vrtoglavico. (Ja sevede je imel čelado). Soplezalka je upravičeno razmišljala o pomoči GRS in tako bi imeli na sceni še helikopter, reševalce, uniforme, (pa tudi neizogibne komentarje bolnikov, po raznih forumih). Fant si je po počitku toliko opomogel, da smo skupaj, počasi sestopili po letni poti.
Situacija: neizmerno lepo a pretoplo. Grape so lahko plezljive a obstreljevane. Kamero sem prišraufau (privijačil) na čelado in zato posebej pazljivo eskiviral izstrelke. Glava se poceli, aparat bi bil pa fuč.