prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 NANIKA
Ojla!
Problem imam za prenos podatkov z računalnika na uro. Pomagal mi je tudi računalničar, pa nama ni nikakor uspelo. Z ure na računalnik pa sva uredila.
Zanima me, če kdo ve kaj več o tem.

Lep dan želim vsem skupaj
Uporabniški avatar
 bobr
Meni deluje brez težav in posebnih nastavitev. Zvočnike naglas in čimbližje z uro.
Uporabniški avatar
 NANIKA
Hvala!

Sem probala še enkrat in mi je uspelo.
Uporabniški avatar
 Frikica
Jaz imam pa problem prenesti podatke iz ure na računalnik. Imam mikrofon, web link, mislim da vse pravilno nastavljeno, ampak ne gre in ne gre...Uro dam čisto zraven mikrofona in včasih uspe, da se prikazujejo procenti, da se prenaša, ampak tudi takrat se ustavi na 80% in se podatki prenesejo...
Ima kdo nasvet ali rešitev? :?

Hvala!
Uporabniški avatar
 Cowboy
za začetek poglej kako imaš nastavljeno glasnost !
Uporabniški avatar
 Frikica
Sem vse nastavitve in glasnost pregledala, vse je ok. Samo še vedno ne deluje prenos iz ure. :(
Uporabniški avatar
 bigk
Si stestiral mikrofon in dela? Drugače pa poskusi še s kakšnim drugim mikrofonom ali na drugem računalniku.
Uporabniški avatar
 Frikica
Ja mikrofon dela normalno. Sem poizkusila tudi mikrofon na slušalkah...Bom poizkusila še na drugem računalniku...

Mogoče rata... :?
Uporabniški avatar
 Pingo
Jah probaj obrniti uro,če si prej z ekrančkom proti MIC sedaj probaj z hrbtno stranjo ure.Meni je S410 delal probleme podobne potem sem jo samo obrnil in voila :wink: .
Mogoče imaš na PC preveč močno nastavljen MIC,glej da so črtice ob prenosu nekje na sredini jakosti signala.Rajše malo manj kot preveč.Če imaš blizu PC ja kakšen moteči zvok,ali da kaj ropota tudi vprašanje če to ne moti.Skratka malo se poigraj z nastavitvami še.
Jaz sem moral imeti na PC za Mikrofon nastavljeno ojačenje in potem drsnik za jakost skoraj na minimum,brez kljukze za ojačanje..boost.. mi nikakor ni delalo :wink: Hmm ko sem ugotovil dobitno kombinacijo pol nisem nič več spreminjal. :wink:
Uporabniški avatar
 Frikica
Evo uspelo! :juhuhu:

Malo sem osvežila driverje za zvok in je uspelo.

Hvala vsem za pomoč!

:D
 ZigaS
Lep pozdrav,
Mene pa zanima naslednje, po podatkih sodeč (prebral sem tabelo funkcij na Polar-jevi strani) se pri RS 200, prenašajo podatki preko mikrofona če sem tu nekje prav zasledil, drugače povedano ta model nima infrareda?
Pa še to, ali je personaltrainer edina zadeva, ki je kot program oz. neke vrste internetna aplikacija združljiva s tem modelom, zanima me namreč če imam Polar Precision Preformance software, to z RS 200 ne bi delalo?

Hvala za info,

Lp, ZigaS :D :D :D
Uporabniški avatar
 bigk
- RS 200 nima IR prenosa podatkov
- personaltrainer je edina zadeva, ki je kot program oz. neke vrste internetna aplikacija združljiva s tem modelom
- Precision Preformance software ali Polar Trainer 5 sprejemata podatke samo preko IR-ja

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA