prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 bigk
Mene pa zanima sledeče. Imam RS 400 in foot pod S1. Recimo, da si želim progo preteči v določenem času. Ali je možno, da v uro vnesem čas, ki bi ga rad dosegel in potem bi mi ura izpisovala tempo za dosego časa, preostali čas in koliko km je še do konca?

Nekaj takega ima Garmin Forerunner (??). Mogoče bo Ero vedel. Na LJ maratonu sem tekl ob njem, ko je bil zajec. In on je imel v uri nastavljen čas kdaj mora priti na cilj. Sproti pa je lahko gledal preostali čas. Ali se motim? Je to možno samo preko GPS-a?

Hvala.
Uporabniški avatar
 bobr
Ravno se prebijam čez navodila RS800ke in nisem zasledil te fukncije odštevanja. Pomojem tudi 400 nima tega.

A ni Ero s svojo tehniko zamudil na cilj par minut na LM :lol:
 ŽULJ
Za RS 800:

Glede na razdaljo in čas v katerem jo želiš preteči si izračunaj pace.

Na uri si lahko nastaviš:
- distance (glede na že pretečeno razdaljo boš vedel tudi koliko je še do konca),
- pace (grafični prikaz) in
- time (mislim da obstaja tudi možnost odštevanja določenega časa, nisem pa siguren).

Mislim, da bi to moralo zadostovati.
Uporabniški avatar
 bobr
In ne pozabi na autolap z zvokom na vsak kilometer da te opozarja kok si dober ali slab :lol:
Uporabniški avatar
 bigk
Hvala za odgovore. Se bom malce poigral.

Ero je pa sigurno nekaj minut zamudil, ja ...
Uporabniški avatar
 ero
:) Ero je bil do sekunde točen - po Garminu. problemček je bil le ta, da je do cilja ostalo še dobrih 600 metrov, ko je urca odpiskala konec.

ja, Garmin ima precej možnosti 'autotrainerja', ki temeljijo na razdalji in času in raznih kombinacijah in izpeljavah.

a tudi Polar bi moral kaj znati. vsaj moj S710i (ali kaj je že) ima možnost vpisa programiranih / kombiniranih treningov. za kake intervale ali tempo teke čisto uporabno, ko se navadiš, kako pritiskati. če je osnova razdalja in ne čas, se namreč prehod v naslednjo fazo ne izvede samodejno (preko razdalje) ampak s pritiskom na gumb - kratko za naslednji interval in dolgo za naslednji cikel, recimo iztek.

poglejte navodila :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA