Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 Bot-sub
FYI

Mali kraški maraton je vedno prvo nedeljo pomladi...
Uporabniški avatar
 RoKo
Aha. Tu je torej ta razlika. Zadnja, pa ne zadnja, pa ura in tako dalje. S tem prestopnim letom sama zbrka. Prva al zadnja, jaz sem tam.
Uporabniški avatar
 pajo
Ni ravno idealni datum je samo dilema na koliko km. :shock:
Uporabniški avatar
 Classix
pajo napisal/-a:Ni ravno idealni datum je samo dilema na koliko km. :shock:

Šunka, hren, potica in kuhana jajca imajo dokazano rok trajanja vsaj dva dni. Žegnanja in maše so v teh dneh ''od ranega jutra do večera''. Pri meni dileme o km ni...grem na 8 km, pa četudi jih v rikverc prehodim in vsled tega obljubim, da bom TF majčko oblekel šele po končanem raztezanju in ohlajanju. Tale odločitev je v meni vrela že nekaj dni...in sedaj je dokončna. Nekje je pač potrebno začeti... V začetku naslednjega tedna pri Bobru uredim vse potrebno, kar se tiče prijave in plačila.

Prijeten in uspešen dan vam želim...

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 pajo
Bobr je kaka možnost, da ti dostavim denar pred tekom na Rožnik? 2 prijavi pa da smo kvit.
Uporabniški avatar
 Tasko
Živjo.

Mene pa zanima kako to, da je tako draga štartnina, 20€?

Recimo za LM je bila veliko manjša...

lp, Blaž
Uporabniški avatar
 bobr
Tasko napisal/-a:Živjo.

Mene pa zanima kako to, da je tako draga štartnina, 20€?

lp, Blaž

To sem se tudi jaz že spraševal :(.
Uporabniški avatar
 incic
Če se mene vpraša pa je atum ta pravi!
Se še lahko drug dan normalno naspiš pa malo regeneriraš preden greš v službo (šolo..)

Jaz osebno že kar nekaj let za veliko noč nisem preživel doma (priprave...)
Uporabniški avatar
 Vreme
Očitno tudi mene vleče na Kraški maraton v izvedbi malega maratona seveda. Bom se odločil do nedelje! Me pa zanima kako je z okrepčevalnicami oz. kaj nudijo na le teh. Samo vodo, ali še kaj drugega?

Kar pa se tiče datuma, bolje teči kot pa šunka , ma saj bodo kaj prišparali doma :D
Uporabniški avatar
 bobr
Na okrepčevalnicah je voda kot sadje.
 klopotec
Vreme napisal/-a:Očitno tudi mene vleče na Kraški maraton v izvedbi malega maratona seveda. Bom se odločil do nedelje! Me pa zanima kako je z okrepčevalnicami oz. kaj nudijo na le teh. Samo vodo, ali še kaj drugega?

:D

A me vzameš v družbo v enem tempu za okoli dve urci? Jaz sem že odločen in grem. Pravzaprav že komaj čakam.
Uporabniški avatar
 semjul
klopotec napisal/-a:
Vreme napisal/-a:Očitno tudi mene vleče na Kraški maraton v izvedbi malega maratona seveda. Bom se odločil do nedelje! Me pa zanima kako je z okrepčevalnicami oz. kaj nudijo na le teh. Samo vodo, ali še kaj drugega?

A me vzameš v družbo v enem tempu za okoli dve urci? Jaz sem že odločen in grem. Pravzaprav že komaj čakam.

tudi jaz sem za, če sta za to se lahko dogovorimo, tudi čas dve uri mi ustreza :wink:
 klopotec
Kar se mene tiče štima. Se bomo slišali in štartamo skupaj, če seveda Vremenu odgovarja.
Uporabniški avatar
 Vreme
Hmm fantje jaz vsekakor še za dve uri nisem pripravljen tam 2:15 bi bil zadovoljen, pa še kolebam... :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA