prodajate športno opremo? povejte tu in mogoče boste našli kupca ...
 jkm
se vedno na prodaj za 15 eur!

lp

jure
Uporabniški avatar
 lukkka
mislim, da je težava v tem, da je za tekače neuporaben - flaška namreč preveč poskakuje...

je pa več kot primeren za pohodništvo - izlet v hribe
 vlado7
obstaja kaka varianta primerna za tekače? sam imam nekaj podobnega in mi ne odgovarja najbolje. kako je s tistimi nike, ki imajo več manjših flašk?
Uporabniški avatar
 lukkka
vlado7, sam uporabljam tisti pas od nike-ja s tremi manjšimi čutaricami in enim žepkom, kamor z lahkoto pospravim 3 gele. Zdi se mi idealen za daljše treninge - in tud na maraton grem kar z njim. S temi pasovi je pa tako - mislim, da se dobijo vsake toliko v intersportu ( drugje jih še nisem zasledil ), in takoj zmanjkajo. Torej, če ga kje vidiš, ga takoj kupi.

Je pa še ena druga varianta - mislim, da je pašček od PowerBara, na katerem imaš po 4 flaškice - z vsebino 1dcl ali nekaj več po flaški. Tisto sem tudi videl, da uporabljajo - malo poglej na stran Prosporta...
Uporabniški avatar
 AVI
Pas od PowerBara, sem drugače vidu tudi v Hervisu, mislim da v BTC-ju, vendar že kar nekaj časa nazaj....tako da se mogoče splača tudi tam pogledat.....

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com