Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

SiMoNy
Dvakrat sem bil že v Barceloni:) daleč najlepšo mesto, ki sem ga imel možnost v življenju:) ni stvari, ki mi ne bi bilo všeč v njem...poln parkov, raznih znamenitosti, fuzbal, pozitivni in energični ljudje, ljudi ki se borijo za svojo neodvisnost in pravico, res bomba:) tako vam ga z užitkom priporočam, da ga doživite:)
Uporabniški avatar
 predrag
:D ... po vsej verjetnosti, tudi nas 4 ... 3- dnevno, lahko pa smo "vesela kompanija" ...
 klopotec
Ovak lepo je i sada u Barceloni, samo da tamo gdje pod slikom piše predsednička palača nije predsednička palača, nego je muzej.

Drugače pa, lepo ste se imeli.
Uporabniški avatar
 Eve;)ina
seveda je lepo v Barceloni. Imamo skoz sonček, in do 15-16 stopinj. Samo do marca se bo še ogrelo.
Komaj čakam da vas pridem pogledat, pa navijat. (žal tečt pa ne ker nisem Sposobna pretečt 42-tko)

LP
 klopotec
Opa Eve, a si ti skoz v Barceloni? Mi ravno sedaj kombiniramo poceni prevoznike in možnost nočitev za poletni dopust. V kerem koncu Barcelone pa se nahajaš?
Uporabniški avatar
 Eve;)ina
ja Barcelona bo moj domek še naslednjih polleta. Nahajam se pa malo ven iz Barce, bellaterra- na poti proti sabadellu.
ja jst sem letela z Ryanair letela, sam pristane v Gironi, k je tm okrog 103 km odaljena od Barce.
Vam priporočam da gledate Clicair, k leti direkt v Barco.
 klopotec
Ne vem kaj je Clicair, bom pa pogledal. Ampak Girona se mi zdi čisto v redu. Avtobusne linije za Barcelono so odlične in poceni in v slabi uri si direktno v centru Barce. Ko pa smo leteli v Barcelono, pa smo do centra rabili skoraj enako časa. Od tam je v center bila vedno strašna gužva. Tako da ne se ustrašit tega da je Girona malo vstran od Barce.
Kakšen pa je kaj zdaj utrip mesta, turistov je verjetno bolj malo. A se na Rambli zvečer sploh kaj dogaja?
Lepo se imej.
Uporabniški avatar
 Eve;)ina
V Barci se skoz neki dogaja. Ja turisti pa počasi prihajajo nazaj v Barci, ker je kmalu pustni karnevala v SITGES-u ki je nekako 40 km stran in je znam po karnevalu.

ja gužvi se lahko izogneš če uporabljaš metro. Tam ni nobenih zastojev ;)

Je pa res da ni girona tako daleč, res so dobre povezave (rabiš res samo urco). No po želji. ;)
 SiMoNy
pozdravljena eve;)ina! Me zanima, če študiraš zgraj al delaš? Če ti je povej malo več o svojem življenju v Barci, o življenju na sploh, me oziroma nas zanima:)
Uporabniški avatar
 ales
Barcelona je že čist blizu. Danes sem šel na enega zadnjih hitrih 10 km tekov. Petko sem še pretekel v 3:55, za desetko se pa po Dolenjski zgleda še nisem dovolj regeneriral.

Cilj pod 3 ure sicer še ostaja, a se je malo oddaljil. Hmm, kaj pa "moji" zajčki. Gre še kdo?!
Uporabniški avatar
 tae
Aleš, jaz za enega že vem, da gre, vendar se bo sam javil, če bo želel.

Vidim, da si v zelo dobri formi, kljub začetku leta. 3:55 na treningu. Hudo. To pomeni na tekmi še 10 sek. hitreje na km in to je že to.

Drugače pa verjamem vate, da ti bo tudi na maratonu uspelo pod 3 ure.
Uporabniški avatar
 Damijan
Jaz tudi vem za enega, tudi mislim, da se bo javil, če bo želel kaj dodati. :lol:

Drugače pa: jaz grem v Barco predvsem na off. Verjetno tek s fotičem,
moram še probat, če in kako bi to sploh šlo. Časovnih ciljev ni, se pa je
že zgodilo, da je tako tavanje bilo tudi hitro. Bomo videli.

Aja, Aleš - stanovanje imamo čisto blizu štartnega mesta, tule je
menda razvidno: http://www.gobcn.com/LA_FERIA/location.gif.
Bomo pa vzpostavili zvezo, kmalu.

PS: Kdo je ON?! :lol:
Uporabniški avatar
 ales
Aja, še to: ena od mojih navijačic žal ne more z nami, tko da imamo prostor še za enega tekača/ico, ali le spremljevalca/ko. Za silo v apartmaju tudi za dva.

Če gre z nami le eden, ga lahko tudi peljemo do Trevisa(in nazaj) in iz Girone v Barcelono(in nazaj).

Trenutno je karta na Ryanairu cca. 100€, kar je približno toliko kot stane menjava imena na naši karti.

Vabljeni!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA