Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 ziga
Slika

:arrow: V Kranjski Gori bo v petek, 25. junija, torej na praznični in dela prost dan, spet štart tekaške vzdržljivostne in gorske preizkušnjev teku na Vršič. Cesto so pozno spomladi resda nekaj popravljali, a podaljšali, kaj šele skrajšali je niso. Dolžina torej ostaja 12 kilometrov. Najvišji slovenski cestni prelaz se tudi ni znižal ali zvišal in povzpeti se bo treba za 800 metrov.

Štart bo ob 10. uri v središči vasi, prijave bodo pa zbirali od 8. ure naprej. Cena bo 2000 tolarjev.

Za prevoz opreme na cilj bo poskrbljeno, zaradi velikega števila prijav pa priporočajo, da se spremljevalci z avtomobili odpravijo na vrh pred štartom. Organizator bo sicer skušal zagotoviti prevoz čim večjega števila udeležencev v dolino z avtobusom.

Razglasitev rezultatov bo ob 13.30 na štartu.

Informacije: Andrej Kolenc, 041 844 990.
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Jest sem s familijo tam v tem času itak na malem dopustu. Če bo vreme bolj usmiljeno, brez kakega pripezdijočega sonca, se znam še celo narisati na štartu. Sija!
Uporabniški avatar
 Debeluh
Mene pa malo skrbi, da če bom prepočasen se mi bo proga podaljšala za 12km, in sicer v dolino. :?

Kaj pa cestna zapora?
In kako dolgo?

Lep pozdrav
Uporabniški avatar
 ziga
Debeluh napisal/-a:Mene pa malo skrbi, da če bom prepočasen se mi bo proga podaljšala za 12km, in sicer v dolino. :?

Kaj pa cestna zapora?
In kako dolgo?

Lep pozdrav

Zapora bo do 11. ure, za prevoz nazaj pa ni problema. Bo za vse!!!

Žiga
 dragons
ziga napisal/-a:Zapora bo do 11. ure, za prevoz nazaj pa ni problema. Bo za vse!!!

A to pomeni da bo zapora zmanjšana za pol ure glede na lansko leto (11.30).
Uporabniški avatar
 Fotr
ziga napisal/-a:Zapora bo do 11. ure, za prevoz nazaj pa ni problema. Bo za vse!!!

dragons napisal/-a: A to pomeni da bo zapora zmanjšana za pol ure glede na lansko leto (11.30).

Cesta čez Vršič je bila zaprta pol leta za ves promet, zdaj se bodo pa šli minute. Pa kdo je tisti, ki odloča koliko časa bo cesta na voljo tekačem in zakaj bi bili pešci manj pomembni od voznikov, ki imajo ves ostali čas cesto odprto. Če toliko košta zapora, potem naj odgovorni za to plača stroške za celozimsko zaporo. To pa je za popiz..... Mislm! :twisted:
Uporabniški avatar
 Debeluh
Izi, Fotr. Mene bodo vsaj eno uro izpušne zadeve prehitevale, dohitevale in mi trobile v tazadnjo. Prvič bom sicer tekel na Vršič, sem pa že kolesaril gor, kjer pa je bila cestna zapora dolga dve uri :? :? :? :?: :!: :?:
To bi naj pomenilo, da pridemo peš prej gor, al' kaj?

Me pa zanima kako dolgo misli organizator čakat s prevozom navzdol. Pohorski spust je stvar teka, vršiški pa koliko vem, ni.

lep pozdrav :D :D :D
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Danes je pri poročilih slišati, da je cesta čez Vršič zaprta do četrtka.
Banda!!
Uporabniški avatar
 milkec
Bajsi napisal/-a:Helou!
Banda!!

Ja seveda, ko pa nov asfalt polagajo, da se bo laufalo po svežem katranu!
Uporabniški avatar
 Dule
Bajsi napisal/-a:Helou!
Banda!!

Ja res je zanimivo, da za tek pa zapora ne more zdržat za urco in pol. Res ni prijetno teči na Vršič v slalomu med avtomobili in plini :(

Tudi če je bila lani uradno zapora urca in pol, pa so avtomobile spustili že zagotovo prej :?
 dragons
So se kar držal ure.
Uporabniški avatar
 milkec
Jaz malce ciljam, da bi šel to soboto zgodaj zjutraj sam gor, pa bom po moje imel boljšo organizacijo kot na tekmi. Razdalja bo pa itak ista.
Uporabniški avatar
 bosin
Ja, seveda, najbolje je iti to soboto sam.
Organizacija bo lastna,torej 100% po tvojem okusu.
Pri prijavah ti ne bo treba čakati v vrsti.
Če boš šel zgodaj zjutraj, ne bo prometa, torej idealna cestna zapora.
Nihče te med tekom ne bo posiljeval s pijačo, kjer tebi ne paše.
Ne bo prerivanja na štartu, nihče te ne bo mogel spotakniti
Nazaj dol boš šel kakor in kadar boš sam želel, ne pa v kakem natrpanem avtobusu.
Ne bo ti treba čakati na rezultate in podelitev priznanj.
Nihče ti ne bo vsiljeval kake prevelike, nekvalitetne in sploh grde majice.
Pa še za denar od štartnine boš lahko potem sesul kak pir ali dva.
Skratka, res ni niti enega razloga, da bi prišel 25. na tekmo.
Uporabniški avatar
 THOMAS
No jest sem nov na tem forumu...drugače pa veliko tečem in se pripravljam, da jeseni na Lj.maratonu pretečem 42km.
Vršič je zelo zanimiv.Ali mi lahko kdo pove kolk od 12 km je klanca(ne vem kje je start) in ali se prijaviš kar tam ali obstaja kakšna spletna prijava...drugače pa lepo trenirajte..jest grem ob 16:00 na Rožnik(izpred živalca 10 km)-lahki trening... :lol: :lol:

lep pozdrav Thomas
Uporabniški avatar
 ero
Hoj Thomas in dobrodošel!

za Tek na Vršič se prijaviš kar v Kranjski. lani je bila prijavnica v bifeju Bedanc pod smučiščem (mislim, da je tam Preseka), start pa malce nižje na makadamski cesti. potem pa gas skozi vas, desno mimo Leka in po cesti mimo Jasne in v hrib. resničnega klanca je pa kakih 9 km...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA