Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 miro
"Vila Zova"(glej Šport mladih),mi je kot dedku ,prišepnila, da se je tudi na Jesenicah začelo nekaj premikati (o tem se je pisalo že pred časom na TF,tudi maraton je bil v igri).
Tako naj bi "zagnani športni delavci" organizirali tek ,mislim, da en teden pred MKPm in bo to dober test pred Sežano, saj bo proga po mojih informacijah dolga 10km.
Upam, da je informacija zavetnice mladih športnikov,verodostojna.
Sedaj je potrebno le še počakati, da bo tudi naš forumovec ZSJgaber to potrdil in objavil razpis.
Gorenjci lahko se začnete pripravljati!
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 Radolca
miro, kar obvesti nas kdaj bo to.
Že pridno treniram! :D
Uporabniški avatar
 Fotr
To pa je pozitivno presenečenje, škoda, da se niso prej spomnili, bi ga mogoče priključili gorenjskemu pokalu. Ampak ne smem gledati v zobe, upam, da bo vsaj kakšen teden pred Sežano in da bo trasa bolj mestna. Bomo naredili reklamo.
Uporabniški avatar
 miro
Fotr tek bo verjetno 15.3. ne vem še ob kateri uri.
Štart in cilj bo verjetno za občino, tudi proga bo verjetno večinoma po asfaltu.
Jeseničani imate takrat, tudi en občinski praznik?, pa bo prireditev tudi v sklopu praznovanja.
To so vse neuradne informacije-saj veš tudi vile ne vedo vsega, zato upam,da bo Gaber kmalu objavil uradne informacije, saj je potrebno reklamo delati dovolj zgodaj.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
Po neuradnih informacijah sem slišal, naj bi bile tudi mešane trojke na 10km :roll: :roll: , sicer bomo še vse izvedeli.
Tekačice, dobrodošle :wink: :!:

Lp
Uporabniški avatar
 zajc
:cast1:

Super. Računajte na mojo udeležbo (99,9%) :D
Samo upam, da ne bom spregledal razpisa :oops:
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
:lol: :lol: :lol:
Kaj zajc, prihajaš v rodni kraj po zmago :wink: :?:
Uporabniški avatar
 miro
Bom probal malo pospešiti razpis!Zagnani sem dal v narekovaje,jaz pa sem samo ljubitelj teka,tako kot drugi. Meni je prišepnila vila Zova. :)

LP
Miro
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
:lol: Uh, huda kokurenca se pojavlja :twisted: .
Zato pa bom šel raj na trojke :lol: :lol: ......
No upajmo, da bo kaj izvedljivo od tega, sicer komaj čakam, da bom lahko mlel po svojem kraju :wink: -

Lp
Uporabniški avatar
 tae
MARIOLINO, če se spomnim lanskih Radencev, bi moral tole desetko in še v domačem kraju razturati.
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
Tae, veš, da bom dal vse od sebe :arrow: pod 40 bo, a saj veš kako je, ko pride prava konkurenca :( :!:

A prideš?
 Zelezni
Ali je kaj novega s tem tekom? Posebej me zanima trasa teka.
Uporabniški avatar
 miro
Tek,bo zagotovo. Sem se ravno zadnjič mimogrede zgovarjal z direktorjem zavoda za šport Jesenice in je rekel , da tek bo, še vedno pa ne vem kdaj bo uraden razpis.
Toliko jaz!
Lp
Miro

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA