Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 izzardly
Čestitam za lepe rezultate, ki ste jih dosegli kljub nehvaležnemu vremenu!
Sem si zelo želela teči z vami, pa sem morala delat. :(
Pa drugič :wink:
 orto
Živ vsem,

danes prvič med tekači 8) in moram priznati, da je zadevšna super! :twisted:

Bravo vsem, ki ste pritekli do vrha; sploh pa Sebastjanu... :shock: kako si ti zašprintal v klanec na začetku :shock: :shock: Vsa čast in čestitke za nov rekord! :!:

Sam sem bil tokrat prvič na taki preizkušnji (na srečo na moji hišni gori :lol: ); z rezultatom sem kar zadovoljen, le zaradi tistega anoraka, ki ga je omenila damajanty, mi je malo žal :arrow: mi je ušel za eno mesto (tokrat je bilo "nehvaležno" 11. mesto). :lol: Pa drugič (ma malo sem ga polomil, da sem štartal povsem iz ozadja in se potem čez korenine prebijal naprej :oops: , pa še malček sem telebnil na Sedlu). Kar ne ubija, krepi! :wink:

Lp in še veliko takih tekov!
Jaka

Ja, Žine, Tae in ostali, hvala za čestitke. Žine, ker te ni bilo na štartu, sem imel zagotovljeno eno mesto višje.
Pohvale za organizatorja, čestitke vsem, ki ste na polno premagali klanec. Sam sem z rezultatom zadovoljen, nekaj sekund je šlo hitreje kot lani.
13 je, zgleda, zame srečna, saj sem domov prinesel celo medaljo, čeprav je bila konkurenca kar huda. Bomo videli, kaj bo prinesla naslednja -- 14.
Uporabniški avatar
 miciM
Prišla, videla,........bila tretja
Moj rekord Šmarne gore je 18:21
Bilo super!
Uporabniški avatar
 damajanty
Hehe, sam še zmer mi ni jasn, kk se spomnijo na penečo kopel s klorofilom :D. A smo tekači res taki friki??!!
 jakica
miciM napisal/-a:Prišla, videla,........bila tretja
Moj rekord Šmarne gore je 18:21
Bilo super!

MiciM BRAVOOO :clap: :laola
Ne dvomim, da si med ml. veterankami razturala :D in, da bi bilo še bolje, če bi bilo več prehitovalnih priložnosti. :wink:

Drugič pa pridem navijat v živo. :wink: :)

...Se vidimo...
Uporabniški avatar
 pajo
Ala vam vera. Je še kje kakšen kucelj, ki ga niste pretekli v Sloveniji?
Uporabniški avatar
 AVI
Ja......kar se mene tiče je za zdaj kucljev še veliko......ampak jaz imam namen še veliko let tlačti to zemljo, tako da.........ja.......verjetno bo potem malo manj teh kucljev.... :)
 darcy
še nekaj slik s sobotne tekme

:arrow: sem se našel :D ,
:arrow: od takrat, ko sem dobil dres TF je "medijska" pokritost narasla :) ,
:arrow: na veliko kucljev smo že tekli, vedno pa se najde kak nov izziv,
:arrow: gorski teki so pa itak posebno doživetje.
Uporabniški avatar
 Dule
darcy napisal/-a: :arrow: od takrat, ko sem dobil dres TF je "medijska" pokritost narasla :)

To je res, sem bil tokrat brez TF dresa in padel skozi.. :oops:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA