Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Cowboy
sam jambrate. jst sm že iz velke planine.
so prave zimske razmere gor.
Uporabniški avatar
 športnik
Prave zimske razmere bodo, ko bo 5 m snega ne pa pol metra! :lol:

Ne, kolk je res novga snega gor?
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Cowboy mene bolj "ta pravi" hribi privlačijo, tja gor pa ni za hodit v takem. :D
Uporabniški avatar
 Cowboy
to je res sta ste vi bolj 'tapravi' od mene.
ampak je vseeno it bolš na kakšen hribček kot sedet za računalnikom in jambrat glede vremena.
 fanči
ojla :lol:

jaz sem pa vstala ob 5h, da sem naložila smuči v avto in šla v Kranjsko goro, kjer naj bi tekmovala v veleslalomu (bančne igre)...vzela karto, ki mi je pripadala jo prodala :lol: , spila čaj in šla nazaj domov. Čista katastrofa...luže, blato, snega nič, lije k pr norcih....ljudje pa smučajo :!: :evil:

No vidiš BO v takem vremenu pa "indoor" športi....oziroma spinning :lol: 8)

Evo srečanje bo.....recimo v eno sredo ob 18h v Krtini, ne vem kako se imenuje je pa edina gostilna ali pa pizzerija nisem čist s tega konca :lol:

Jaz lahko že to sredo :wink:
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Sem ravnokar z Murovice, nič snega :lol: pa veliko blata.
Uporabniški avatar
 želva
dons zjutrej sm parkiral pri jezeru in šel en krog po Rokovnaški poti. Ni blo nč prevroče pa dž je skos padou. Hodu sm 8 ur.
Lp Martin
 AinE
Bravo, Želva!
55 km v 8 urah :clap:

Zanimivo. Tudi jaz sem imela namen danes iti po tej poti, pa sem se premislila zaradi dežja. Prejšnjo nedeljo sem prehodila vzhodni del: Blagovica-Špilk-Trojane-Doline-Golčaj-Blagovica, danes pa bi šla po zahodnem:Lukovica-Češnice-Blagovica-Golčaj-LG-Lukovica.

Upam, da bo naslednji vikend lepše vreme in potem bom šla tudi jaz kar cel krog. Bom začela bolj zgodaj, da me noč ne ujame :wink:

Lp E.
Uporabniški avatar
 Cowboy
ja, tole pot morm it pa tud jst enkrat prehodit.
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Cowboy se ti pridružim. Danes pa Kamniško sedlo.
Uporabniški avatar
 100jan
BO. Kamniško sedlo? Kako je blo?
Uporabniški avatar
 BlackOrange
100jan nič posebnega. Nekaj novega snega. Nobene gužve. :D
Uporabniški avatar
 100jan
Ja BO, res nobene gužve. Niti ti je nisi delal, ker gor nisi bil. Boš pa lahko v bližnji prihodnosti izvedel kako je bilo tam gori, ker sem na fimček zabeležil kar zabavno smuko s sedla. Sneg je v redu, na trdi podlagi poprečno 15 cm smukca, kar pa ne pomeni, da se včasih ne udere do genitalij. Veter, ki je še vztrajal je izoblikoval zamete, megla pa je poskrbela, da se nisem dolgočasil.
Uporabniški avatar
 športnik
:lol: :lol:

Slika

100jan, kolk krajše smuče imaš, glede na tvojo višino?
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Ja 100jan, narobe sem napisal, bi moral napisati proti vrhu. :D V planu sem imel iti na Kamniškega dedca kjer še nisem bil nikoli. V vodniku piše, da se v Klinu držiš steze proti Repovem kotu (tam je podrt en hlod na katerem piše Ta pot ne vodi na Kamniško sedlo) in po nekje 100 m zaviješ desno do struge Sedelščka ter nato po lovski poti do lovske koče in tako naprej. Kar nekaj časa sem iskal to stezo in nato obupal. :oops: Bi te ob priliki prosil, če bi mi lahko pokazal kje točno se gre. Nato sem nadaljeval proti sedlu vendar me je začel priganjati čas in sem prej obrnil.
  • 1
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 113

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA