vaše tegobe, vprašanja, nasveti in odgovori - o preventivi in kurativi...

Moderator: Z*

Uporabniški avatar
 100jan
Kaj bi si mislili o človeku, ki vsak dan kupi za 2 € peska in ga vsuje v zračni filter svojega poršeja. Občasno mu na servisu filter zamenjajo. Vsaka asociacija na kadilce je neprimerna. Pljuč se ne da zamenjati, pri puhanju dima neznansko uživajo pa še okolico označijo z vonjem in odvrženimi čiki. (procent požarov je zanemarljiv) Sicer pa kajenje toplo priporočam konkurenci.
Se pa tudi meni zdi butasto, da morajo zmrzovati pred praznimi, ogrevanimi lokali.
Uporabniški avatar
 Mojca99
Jaz bom pa imela naslednji teden 6 mesecev, od kar sem prenehala kaditi po 23-ih letih. To ni moj prvi, temveč že 7. poskus, toda verjamem, da mi bo sedaj uspelo, ker tako dolgo nisem še nikoli zdržala in ker je res v glavnem vse v glavi. Se je pa tudi pri meni pred približno 2 mesecema pojavila grozna nespečnost (sem spala samo 2-3 ure na noč), pa nočno potenje, pa napetost in razdražljivost. Bilo je grozno in sem šla k zdravniku, kjer so mi ugotovili, da moja ščitnica čisto preveč resno jemlje svoje delo, tako da je postala hiperaktivna. :wink: Od kar jemljem zdravila, počasi postaja boljše, čeprav je res, da sem se zredila, pa tudi težje tečem, saj imam zelo "težke noge". Verjamem pa, da se bo stanje počasi normaliziralo, zato je potrebna samo potrpežljivost. Sicer se je pa za stvari, ki v življenju kaj štejejo, potrebno pač potruditi!
Mojca
Uporabniški avatar
 anima
Mojca 99, kar tako naprej! Jaz ravno ta vikend praznujem eno leto nekadilstva! Počutim se odlično, veliko bolje kot kadilka. Mi je pa bilo težko prve mesece; če ne bi bilo teka in podpore partnerja, verjetno ne bi zdržala. Zdaj pa lahko ponosno rečem, da niti ne pomislim več, da bi prižgala! :D :D :D
Uporabniški avatar
 AVI
čestitke vsem in le tako naprej.....se pa strinjam z anima, brez teka in podpore najbližjih je verjetno to še težje...ne vem, ker vse to imam... :D
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
pajo napisal/-a:Metkamarjetka našel idealen čaj vsaj za zdaj: Poljub noči! Pred spanjem skuham počakam, da se ohladi pa žličko medu notr pa sem spal ko polh. AndrejaR za tisto zadevo zadolžil ženo njej je ta zadeva poznana in je res tako kot praviš: če je glava preveč polna vsega in ti misli uhajajo na vse strani... Torej čedalje manj težav in vse več razlogov, da se nadaljuje brez čikov še naprej.

ne boš verjel, da tudi jaz pijem ta čaj zvečer, ko se zbašem v posteljo :D
ko pridem s teka pa mi najbolj paše Fitnes iz "iste kolekcije" :D kot Poljub noči.
kar se pa medu tiče: - 1x na dan obvezno eno velikooooooo žlico. kadar te bo zamikalo, da bi prižgal čik, raje zagrabi žlico in ..... hop po medu :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA