Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 vencelj
A je kdo slučajno opravil turistični ogled proge pred nedeljsko, 13. izvedbo zimske lige? Kakšni so pogoji?
Sploh pa po vsem tem dežju drugega kot blato ne moremo pričakovati. Drugo vprašanje je, kaj se je dogajalo z ledom v zgornjem delu, pa novozapadli sneg ("sneg, kdaj, kje :?: :?: "-začudeni nepristranski opazovalci press)
lp, vencelj :D
 janezu
vencelj a si kr mau neučakan?ogled in poročilo bo jutri na TF.tako,da boš pravočasno izbral najhitrejše copate :D če bo ponoči zgoraj bol mrzlo,blata ne bomo gazili.počakaj do jutri,ali pa se oglasi,pa gremo eno furo preko hudička. LP ju
 janezu
današnji ogled proge je pokazal,da so razmere odlične.spodnji del suh,na delu,kjer kjer je OBČASNO :D blato se ne praši,nekaj novega snega(belo) pa je od sedla po grebenu,obutev standardna,glavni časomerilec VILKO pravi,da je še lepše.se srečamo jutri ob 8,30 pri potoku LP ju
Uporabniški avatar
 Pingo
Vse je tako kot je opisal Janez ki neumorno trenira za gor-dol-gor..je moral še 1x gor da ujame ženo :wink:
Takile pa so bili današnji Razgledi
Uporabniški avatar
 ero
hoj,

v dogovoru s Firbcem sem spremenil naslov tele teme - zadnja tekma Zimske lige bo 09.03.2008, zaključek in podelitev priznanj pa predvidoma soboto po tem, torej 15.03.2008

bodite pridni še naprej :)

aja, vse to zato, da boste imeli dovolj časa za regeneracijo in priprave na 12 ur :D :D :D
 janezu
vencelj,vse je kot predvidevaš.samo na zgornjem delu grebena(skale mimo lesenega vikenda)je nekaj ledu,drugače pa suho.ne pozabite kratkih rokavov in kreme za sončenje :D 8,30 in gas! LP ju
 janezu
jutrišnja tekma ZKL pa zna biti bela.dopoldne je snežilo od druge klopce navzgor,firbec pa sporoča,da ta trenutek piha,snega pa je dobrih 5cm.sicer pa je danes PD KRANJ sponzoriralo 300 krofov-eden za vsakega obiskovalca,vendar upam,da jih je oskrbnik že sit (krofov :D ) in da kakšen ostane tudi za "LIGAŠE" se vidimo jutri ob 8,30 LP ju
Uporabniški avatar
 firbec
Hoj!
Tukaj piha stonauro! Vmes tudi sneži, ampak je snega le nekaj centimetrov - so pa zameti.
Zunaj je minus 7°C, noter pa malo manj.
Kakšen krof vas bo pa še počakal.
Se vidimo!
LP s Kališča
Marjan
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
firbec napisal/-a:Kakšen krof vas bo pa še počakal

Ali nismo že mi vse pojedli??? :wink: :roll:

Sicer so bile pa razmere na progi pozno popoldne še kar ugodne, na sredini poti sicer nekaj blata, zgoraj malo novega snega!

Če ne bo čez noč zapadlo preveč snega, jutri na tekmi lahko spet pričakujemo dobre rezultate! (in številčno udeležbo) :wink:

LP VB
Uporabniški avatar
 Cveto
Končno so rezultati iz današnje zimske lige!

http://www.kalisce.com/0708rezult/zl/dirka-15.pdf

Danes je bila pa res zimska, prvič odkar je z.l. nismo šli po grebenu (razen izjem), ampak kar po markirani, mimo "kocarja" saj po krebenu ni bilo zgaženo. Zato so bili tudi časi malo slabši!

Lp
Uporabniški avatar
 firbec
Cveto napisal/-a:Končno so rezultati iz današnje zimske lige!

Lp

Vzrok so tehnični problemi :!:

Ja, ja, razvadil sem vas! Če ni direkt prenosa, je že :shock: :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :shock: :shock: :shock:

Saj bo !

LP marjan
Uporabniški avatar
 Dule
Cveto napisal/-a:Danes je bila pa res zimska...

:shock: :shock: No sam sem si pravo zimsko predstavljal malo drugače:
sem računal, da boste pred mano gazili v najmanj pol metra snega in da bodo zato razlike do mene manjše.. :D
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA