Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 Forest
Ej ne vem povsem natancno 13.22 ali 13.19,nisem pa sel se nikoli samo en krog za rekord,mislim da se da kar lepo teci pod 13min
Uporabniški avatar
 Cowboy
živjo forest!!
mi migamo vsak na svoj način :D
tud tebe ni kj vidt?

nasledn vikend bi šel res prehodit rokovnjaško pot. je še kakšen interesent razen BO?

Slika
Slika
Uporabniški avatar
 muc
Cowboy napisal/-a:živjo forest!!
mi migamo vsak na svoj način :D
tud tebe ni kj vidt?

nasledn vikend bi šel res prehodit rokovnjaško pot. je še kakšen interesent razen BO?

Slika
Slika

jest bi rade volje amapak se bojim, da bo spet počitek na vrsti :wink: ...vikend je pač vikend :D

sem pa včeri takoj po krvodajalski(upam,da se ne bo kdo zastrupu :drink )
naredu dva počasna krogca...ampak res počasna...ni blo energije :lol:

uživajte, se srečamo :wink:
 Forest
Ojla
No js migam pa tud na jezeru sem kr
Ej a je to ta rokovnjaska pot,ki je dolga 55km,ker to je kr dost za naenkrat-js sm jo enkrat preteku z mravljetom ob otvoritvi vrtca medo na prevojah,pa je kr trajal
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Ja, to je v planu. Cowboy a bomo mi tudi kaj laufali?
Uporabniški avatar
 Cowboy
jst bi vseeno vzel kakšen ruzak s sabo, pa kakšno klobaso noter...
tko da laufu lih ne bi. sem bolj za hitro hojo.
Uporabniški avatar
 Andraz
no jest bi šel kvečemu z gorcem čez in to je tud eden od planov za letos....
Uporabniški avatar
 100jan
Jst bi šel tut s kolesom, pa kruh bi prnesu.
Kle sta pa 2 visokoturažni mašini na zelovišinskih pripravah
Slika
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Rokovnjaška pot je res zanimiva.
Če se bo našla kašna ekipa za dolgi tek - bi se pridružil.
A je kakšna podrobnejša karta na razpolago in opis poti?
Hvala za odgovore
Uporabniški avatar
 100jan
Živjo Zdravko, karto iz uradnega razpisa je prilepil Cowboy nekaj postou nazaj, boljšo pa najdeš na Geopedija-beta. Najbolje pa se je pridružiti, če se bomo sploh domenili za skupen pohod. Spodaj je še text iz razpisa. (Vidim, da nam skušajo šaljivci prodati nekakšne dnevnike)
L.p.
Skoraj ni kraja v naši domovini, kjer ne bi bilo planinske ali turistične poti. Tudi občina Lukovica ni izjema, saj skozi naše kraje poteka kar nekaj poti, med njimi tudi E6 (Evropska pešpot). Z ustanovitvijo Planinskega društva Blagovica se je porodila tudi ideja, da bi imeli svojo pot, Rokovnjaško planinsko pot, ki je bila svečano odprta leta 1998. Večji del poti poteka po mejah občine Lukovica.

Rokovnjaška planinska pot je dolga 55 km in ima 13 kontrolnih točk. Najvišji vrh na poti in tudi najvišji vrh občine Lukovica je Špilk 957 m. Na njem je PD Blagovica postavilo majhen bivak, ki je namenjen vsem planincem in pohodnikom, ki jih pot zanese v te kraje. Na poti je več točk s čudovitimi razgledi proti Alpam, kot tudi nekaj prijaznih postojank, kot je gostišče na Limbarski gori ali na Dolinah, kjer lahko kupite dnevnike Rokovnjaške planinske poti.

Kdor si priskrbi dnevnik, odtisne vseh 13 žigov in ga pošlje na PD Blagovica, bo prejel lepo spominsko značko.
Uporabniški avatar
 100jan
Yessss, le pejd na MB, da boš taprav slovenc. :wink: Drgač sta pa JanezU in Forest na Jungfrauu (iz 3 dnevnega paketa Jungfrau- Menih in Matterhorn)
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Muc luštna maškarca si bil včeraj. :lol: Sem te slikal, če boš imel mogoče željo zamenjat svojo slikco na forumu. :lol:
Uporabniški avatar
 muc
BlackOrange napisal/-a:Muc luštna maškarca si bil včeraj. :lol: Sem te slikal, če boš imel mogoče željo zamenjat svojo slikco na forumu. :lol:

haha :D pa ne da si me prepoznal :wink:

če pa imaš kakšne fotke(od godbe...), mi jih pa komot lahko pošlješ ok

lp :wink:
  • 1
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 113

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA