prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 AndrejaR
ton napisal/-a:Videl sem tudi hlače maya maya za tek... žal pa je cena taka, da bi jih imel kvečjemu za v opero.

Maya maya ima že kakšne tri-štiri tedne 50% znižanje, tako da je sedaj cena teh hlač okoli 50€. So iz softshell-a, niso pa pajkice, čeprav so bolj oprijete. Zraven imajo tudi jakne, prav tako za tek.
Jaz sem z obojim zelo zadovoljna in mislim, da je ta trenutek to eden najboljših možnih nakupov kar se tiče tekaških oblačil. Oboje primerno tudi za kakšne druge športe in za tek po snegu in dežju ter pri nižjih temperaturah.

Sicer pa ima Hervis od znotraj kosmatene tekaške pajkice njihove blagovne znamke, ki so (ženske, za moške ne vem) okoli 20€. Se pa tudi dobro obnesejo.

Lep pozdrav
Andreja
Uporabniški avatar
 DuleKTKV
Kje v BTCju pa se zdaj Maya maya sploh nahaja?
 luzr
V hali A, v kleti imajo majhno trgovinico. Nekje na polovici :roll: labirinta...
Uporabniški avatar
 ugor
Maya maya se nahaja v kleti Emporiuma!
Uporabniški avatar
 DuleKTKV
ugor napisal/-a:Maya maya se nahaja v kleti Emporiuma!

Nič več, ravno danes sem bil tu:

luzr napisal/-a:V hali A, v kleti imajo majhno trgovinico. Nekje na polovici :roll: labirinta...

Nisem imel kaj dosti časa, imajo pa neko znižanje in na prvi pogled se mi je zdelo, da bi se dalo dobiti kaj zanimivega tudi za tek.

V Itersportu pa sem opazil pajkice BRIKO za smučarski tek, take z naramnicami, vendar se mi je zdela št. L premajhna, večje pa niso imeli. Ali kdo ve kje bi to firmo še prodajali.
Uporabniški avatar
 5r002
Zanima me ali kdo ve, kje bi lahko kupil podložene dolge tekaške hlače(pajkice)... v Lj ali okolici?

Sem bil danes v Intersportu na Šubičevi, v glavnem Mercator centru, v TS2 na Čopovi pa niso mel čist nč pametnega(razen nekaj ženskih modelov)...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA