Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 RoKo
Sem malo bolj podrobno prebral razpis. :oops: Je tudi tek na 10 km, me je malo zmedlo, :oops: sem mislil da je samo za mladino. je pač tako, prebereš samo tisto kar te zanima, ostalo pa .......... :oops:
Uporabniški avatar
 vanja
Ja, fajn začetek sezone! Sem bila že lani in je bilo res v redu. Tako, da grem letos ponovno, pa še kakih 10 kolegov sem navdušila - za nekatere bo to prvič!
Smo pa žel zamudili cenejšo startnino - do včeraj je znašala 10 Evrov, do 26.2. pa je 15 Evrov.

LP, Vanja
 bruno
vanja napisal/-a:Ja, fajn začetek sezone! Sem bila že lani in je bilo res v redu. Tako, da grem letos ponovno, pa še kakih 10 kolegov sem navdušila - za nekatere bo to prvič!
Smo pa žel zamudili cenejšo startnino - do včeraj je znašala 10 Evrov, do 26.2. pa je 15 Evrov.

LP, Vanja

ali mi lahko nekdo opiše profil proge, se teče v krogih ali je v enem kosu...

hvala!
ja pa še to, kje v Gorizi je to?
Uporabniški avatar
 vencelj
Saj nisem 100%, da nisem kje kaj zgrešu, pa si vseeno upam vprašati, če ni mogoče kje tudi kak razpis v slovenščini, ne da bi se bal, da bom izpadel neumen, primitiven, morda nerazgledan. :? :?:
Saj menda poznate tisto foro o golem cesarju... :)
lp, vencelj :wink:
Uporabniški avatar
 vanja
bruno napisal/-a:ali mi lahko nekdo opiše profil proge, se teče v krogih ali je v enem kosu...
hvala!
ja pa še to, kje v Gorizi je to?

Mislim, da bo letos enaka proga, kot lani (lani so pripravili novo progo).
Malo nerodno je po delu kolesarske steze, ko se tekači srečujejo (in vsem ni jasno, po kateri strani naj teče...).
Proga je povsem ravninska, morda je malo nihanj pri prečkanju mostov.

Lani je bilo tudi kar nekaj ponudbe poceni tekaških oblačil in copat. Pa tudi majčke, ki smo jih dobili vsi tekači, so tekaške, kar dobre.

Se vidimo?

LP, Vanja
Uporabniški avatar
 milkec
Jaz bi tudi šel.....
Uporabniški avatar
 NANIKA
Tminskih migavcev gre kar nekaj :lol:
Uporabniški avatar
 Dule
vanja napisal/-a:Se vidimo?

Seveda se vidimo :wink:

Proga mi je bila lani kar zanimiva, tudi srečevanje na kolesarski stezi mi ni moteče prav nasprotno.. Mi pa z opisa ni čisto jasno ali bo letos čisto enaka proga ali ne :roll:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Ja, mogoče se pa res vidimo :?:
Nikoli se ne ve :!:
Uporabniški avatar
 vanja
Dule napisal/-a:Mi pa z opisa ni čisto jasno ali bo letos čisto enaka proga ali ne :roll:

Šele sedaj sem podrobno prebrala opis proge in se mi zdi, da je proga precej drugačna kot lani. Lani smo samo dvakrat prečkali mejo, letos pa jo bomo kar nekajkrat 8)
No, saj ni pomembno, zagotovo bo fajn!

Lep dan vsem!

Vanja
Uporabniški avatar
 matec
jaz tudi pridem letos če bo le čas dopuščal se vidimo

lp jure :D
Uporabniški avatar
 tae
Vidim, da vam je ta zadeva zanimiva. Očitno bo dovolj Slovencev, kar zna biti dodatna motivacija v tujini, čeprav je blizu. Polmaraton zna biti po mojem zanimiv za postavljanje rekordov, glede na to, da je čista ravnina.

Jaz za ta tek še nisem odločen, ker se bo kmalu urnik začel polniti, me pa vseeno zanima nekaj stvari.

- Ali je kje možno videti seznam prijavljenih, glede na to, da so "paketi" za prvih 500 prijavljenih ?
- Zasledil sem nekaj tudi, da je v igri nek krajši tek. Zanima me, če morda kdo pozna podrobnosti. Npr. je tudi ta tekmovalni, ali je to čisto tako malo za zraven za popestritev dneva.
- Še vprašanje za tiste, ki ste bili že na tem polmaratonu in v Sežani. Predvidevam, da je ta lažji in Sežana težji zaradi nekih klancev. Kakšne se lahko pričakuje približne čase primerjalno. Npr. Sežana 5 minut počasneje kot Gorica, ali oboje približno isto, ali sploh ni primerjave med tema tekoma, ali je možno teči v Sežani celo hitreje ob predpostavki, da se v 14ih dneh še malo spili forma.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA