prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 bigk
Ravnokar sem v enem postu na forumu runnersworld.com zasledil tole trditev:

Koda: Izberi vse"Did you know that you could trade in an old Polar HRM for a 30% discount on a new one? The Polar RS400SD costs $258.97 after the discount.

This is good for other models too. To qualify for the Trade-Up discount, a complete heart rate monitor set (watch-receiver and transmitter) must be available for return. This is by far the most economical way to get a new polar.

I found this out through Polar's Customer Service.

Hope this helps in your decision making!"

Objavljena je bila 10. januarja. Je to res?
 zappa
bigk napisal/-a:Ravnokar sem v enem postu na forumu runnersworld.com zasledil tole trditev:

Koda: Izberi vse"Did you know that you could trade in an old Polar HRM for a 30% discount on a new one? The Polar RS400SD costs $258.97 after the discount.

This is good for other models too. To qualify for the Trade-Up discount, a complete heart rate monitor set (watch-receiver and transmitter) must be available for return. This is by far the most economical way to get a new polar.

I found this out through Polar's Customer Service.

Hope this helps in your decision making!"

Objavljena je bila 10. januarja. Je to res?

Sicer ne vem, če je res, ampak bi me zelo presenetilo, če bi veljalo pri nas. To se sliši zelo ameriška fora.

A pri ProSportu ti torej ni uspelo priti do Polarja? A si vprašal v TomasSportu (v BTC-ju), če še dajo popust na TF? Lani poleti so ga še, enako kot za druge tekaške reči.
Uporabniški avatar
 bigk
Ja, zna biti ameriška fora. Pri Prosportu sem od novembra čakal Polarjev Foot Pod. Na PM na forumu sploh ni bilo odgovora. Pred kakšnimi 14. dnevi pa sem ga vzel pri Intact d.o.o.
 zappa
bigk napisal/-a:Ja, zna biti ameriška fora. Pri Prosportu sem od novembra čakal Polarjev Foot Pod. Na PM na forumu sploh ni bilo odgovora. Pred kakšnimi 14. dnevi pa sem ga vzel pri Intact d.o.o.

Hm, zelo nefer od Prosporta. No, samo da ga imaš, par deset € gor ali dol. Tista primerjava na RunnersWorld je kar zanimiva, čeprav ne pove prav veliko. Po vsem tem sodeč je Polarjeva footpod tehnologija (pospeškometri v S3) še vedno boljša od GPS za merjenje pretečene razdalje (da o merjenju trenutne hitrosti ne govorimo). Ampak nekje sem slišal ali prebral, da elektroniko za vse footpode (za Polar, Suunto, Garmin,...) dejansko izdeluje ista firma. Kdo ve, če res?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA