področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

biker
pozdravljeni!

Ali se splača kupit RS 800 G3 ali pa stari model 625 x.

Ali je RS 800 toliko boljši model kot stari 625 x, razlika pa ni toliko velika ?

Hvala za odgovore

lp Biker
 luzr
Subjektivno mnenje biciklista. Osebno me bolj mikajo kolesarske ure, ne glede na znamko...
625 je kolesarsko/triatlonska ura, pa čeprav je starejši model. Razmisli ali rabiš na isti uri srčni utrip, višinomer in brzinomer. Če hočeš meriti zgolj hitrost pri teku, bo tudi 800 čisto dovolj.
 Kovax
Kje se da trenutno dobiti Polar RS800sd po najbolj ugodni ceni? Vem, da ga ima Veb Company trenutno po 419€, zanima pa me, če je še kakšna cenovno ugodnejša varianta.
Uporabniški avatar
 bigk
PROSPORT, kakšno je stanje glede dobave naročene Polar opreme? Sedaj čakam že od novembra. Če ne bo nič, vsaj napiši, da bom vedel ...
 ŽULJ
5. februarja bo v GRC Zapolje (Logatec) mogoče preizkusiti vse polarjeve izdelke in si izmeriti področja vadbe in stopnjo telesne pripravljenosti.

www.grc-zapolje.si
 Metka 2
625 je kolesarsko/triatlonska ura, pa čeprav je starejši model. Razmisli ali rabiš na isti uri srčni utrip, višinomer in brzinomer. Če hočeš meriti zgolj hitrost pri teku, bo tudi 800 čisto dovolj.

Za te namene, mislim hitrost, razdaljo in pulz, bi zadostoval tudi Polar
RS 200. Sama ga imam zdaj ravno eno leto in mojim ambicijam v tem pogledu kar v redu služi (moram potrkati nales). Sem pa dala zanj 47 tisočakov decembra 2006.
 ŽULJ
So pa tole ponudbo rs 800 sd za 255€ raje kar izbrisal... brez besed.. in opravičila...
 zupi
ŽULJ napisal/-a:So pa tole ponudbo rs 800 sd za 255€ raje kar izbrisal... brez besed.. in opravičila...

Opozoril si jih na napako. Mišljen je bil model 400sd in 800sd, ki pa je naveden malo spodaj.
Vsaj kakšno nalepko bi ti lahko poslali v zahvalo :lol: .
 BINA
Se opravičujem če je bilo to že kje napisano, ampak imam eno bolj osnovno vprašanje.

Imam uro Polar F6 in me zanima če mi le ta sama določi vo2 max, HR sit glede na podatke, ki jih vnesem? Ali jih sama vnesem.
Uporabniški avatar
 cvalenti
Če bi gdo želel menjati polarja s725 za 625, jaz menjam.Imam slabi 2 leti starega polarja (izgled karbona),baterija menjana cca pol leta nazaj,odlično ohranjen.Možna samo menjava,ne prodam!!
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA