Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Hoj fantje
če govorimo o soboti 16.2.08
bi se pridružil
če lahko
Uporabniški avatar
 športnik
A se je morebiti kdo danes sprehodil preko Žmavcarjev? :)
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Se je tam dogajalo kaj posebnega?

Jaz sem bil danes na Kamniškem dedcu. Stezo sem danes našel takoj. :lol: Sem se kar namatral. Sploh zadnjih 300 metrov pred vrhom čez rušje. Paa malo plezarije je bilo vmes. Super turca, super razgled, vetrovno. Navzdol sem pa kar direktno špuro ubral. Brez ovinkov. Slike sledijo, so pa lepe. :lol:
Uporabniški avatar
 športnik
Nič. Bi se pa lahko kaj v prihodnjih dveh dneh.... :D
Uporabniški avatar
 100jan
BO, če nebi tko zgodi v hribe hodu, bi vidu pikco na Planjavi, je šla čez planjavske, pa po grapi med vrhoma gor in po drugi strani nazaj dol čez planjavske. Je blo krasn ampak težek sneg in sem se tud namatrou. Pa smučke sem s sabo vlaču. Nobenih sledi na celi gori.
Uporabniški avatar
 športnik
Potem si smučal zelenice? Kakšen je sneg, zihr al še ne zihr?
Uporabniški avatar
 100jan
Zame je bil zihr, če bo mraz, bo vsak dan bolj. Tud slap je spet lepo zamrznu, sicer je pa vse dokumenteran, samo uredit ne znam inu na svitlo dat.
Uporabniški avatar
 športnik
Potem bom pa verjetno Rinke napadel v nedeljo...
Uporabniški avatar
 100jan
BO: Kle sem na tvojo fotko vrisal mojo današnjo traso. Film bo, ko me bo eSlikan gospod naučil zmontirat. Tak ni za nikamor.
 fanči
Dobro jutro :lol:

berem in gledam in spet ste bili pridni....super slike...vreme ja bilo včeraj res lepo.

AinE in jaz sva se včeraj odpravili na Rokovnjaško pot :wink: začeli sva ob 6:50 v Lukovici in krenili v smeri urinega kazalca....do Trojan nama je zelo hitro minilo...sva imeli veliko tem za obdelat :lol: ....sicer je bila najbolj dolgočasna pot ravno od Špilka pa do Trojan....nato je sledilo Rebero in po stopnicah na razgledni stolp tako sva lahko opazovali vas, ki ste bili v gorah :lol: ... naprej do Golčaja in naslednja postaja Limbarska gora...najdaljši se mi je zdel spust iz Limbarske do Gradiškega jezera....tako dolg je bil pa noge so že bolele...sicer so naju spremljali 100janovi listki :lol: ampak vseeno se je vleklo :oops: ...potem pa samo še pol urce čez Gradišče in v Lukovico na cilj....ob 16:30... :laola

dokazno gradivo sledi...morava malo cenzure narediti :wink:

aja pa tudi štampiljke imava 8)
Uporabniški avatar
 100jan
Hude bejbe, bravo. Vzameta ruzak in opravita. Za vzor!
Uporabniški avatar
 BlackOrange
A veš, da sem postal že pravi ekspert pri slikanju samega sebe. Povsod so kakšne skale ali pa recimo drevo, izbereš lokacijo, 10 sec self-shot, hitro zlavfaš do tja in evo, imaš sliko.
  • 1
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 113

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA