Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 RoKo
Tekači, ki so med cca prvih 20 tečejo Sežano cca 6-10 sec. počasneje na km, kar znese dobri 2 minuti na koncu.
če si pripravljen na zadnjih 5 km ki so zelo razgibani, si lahko zelo blizu času iz Gorice. tako pravijo, jaz grem v Gorico letos prvič, če me ne zdela bolezen kot lani.
Se pa Sežana seveda da zelo hitro teči. Predvsem do Bazovice lahko dobiš kar precej. Lahko se progo napiflaš :lol: , sedaj je na uradni strani
http://www.sport-sezana.com/maraton2008 ... ran=profil. samo malo hitro gre vse skupaj.
Nazadnje spremenil RoKo, dne 08 Feb 2008, 21:42, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 tae
Roko, hvala sicer za tvoj trud in odgovor. Pa vendar bi lahko za moj primer dodal številko 0, se pravi tekači, ki so v Gorici med prvih 200, lahko pričakujejo v Sežani... ????

Drugače je pa ta video proge zanimiv, nekaj novega na slovenski sceni.
Uporabniški avatar
 RoKo
tae napisal/-a:Roko, hvala sicer za tvoj trud in odgovor. Pa vendar bi lahko za moj primer dodal številko 0, se pravi tekači, ki so v Gorici med prvih 200, lahko pričakujejo v Sežani... ????

Drugače je pa ta video proge zanimiv, nekaj novega na slovenski sceni.

Glede na malo večjo udeležbo, nekaj dni več za trening, odprava kakšne pomanjkljivosti, vsekakor se da okoli 200 mesta. Ne jaz, sem malo prepočasen v začetku leta.(tudi tekom celega leta :lol: ) mislim da je za to letos potreben čas okoli 1.30. (v lepem , ne preveč vetrovnem vremenu)
Gremo lepo počasi. Najprej Gorica, potem pa načrtovanje Sežane.
Uporabniški avatar
 milkec
tae napisal/-a:- Še vprašanje za tiste, ki ste bili že na tem polmaratonu in v Sežani. Predvidevam, da je ta lažji in Sežana težji zaradi nekih klancev. Kakšne se lahko pričakuje približne čase primerjalno. Npr. Sežana 5 minut počasneje kot Gorica, ali oboje približno isto, ali sploh ni primerjave med tema tekoma, ali je možno teči v Sežani celo hitreje ob predpostavki, da se v 14ih dneh še malo spili forma.

Saj si mi razložil, da si tekmovalen, ampak a ni vseeno tole malo prehudo... Greš tja in odlaufaš po svojih močeh! In to je to!
Uporabniški avatar
 RoKo
ero napisal/-a:vem, prebral. a običajno Italijani pri tujcih naredijo izjemo. je tu tudi tako?

še vedno ostajata moji vprašanji - ste se že prijavili, ste že plačali?

Prijavljeni,plačano, skupinska prijava (Kraški tekači), lani ni bilo izjem, kdor ni bil prijavljen je tekel lahko samo na 10 km.
Uporabniški avatar
 tae
RoKo, je mogoče možno plačati prek skbneta (ne preko kartice) in jim po faksu poslati potrdilo o plačilu in prijavnico.

Hvala za odgovor, tudi komerkoli drugemu.
Uporabniški avatar
 RoKo
tae napisal/-a:RoKo, je mogoče možno plačati prek skbneta (ne preko kartice) in jim po faksu poslati potrdilo o plačilu in prijavnico.

Informacije v slovenscini na telefon 0039 0481 390 619 ali 0039 329 4211603,
vprašaj, če transakcija gre skozi, mislim da ni problema. Potrdilo pa s sabo za vsak slučaj. Prijave po faxu so možne, torej če pošlješ vse skupaj bi moralo zadostovati.

Vseeno se prej pozanimaj.
Uporabniški avatar
 MatjazV
Hoj,

Tudi jaz grem v Gorico. Plačilo mi bodo uredili primorci kar v Italiji, na pošti.

Sicer pa sem že trikrat tekel na tem MM, samo sedaj je baje proga nekoliko spremenjena.

Lahko se dogovorimo za skupen prevoz. V mojem avtu je še prostora za sopotnike.

LP

MatjazV
Uporabniški avatar
 Laufer
MatjazV napisal/-a:Hoj,

Lahko se dogovorimo za skupen prevoz. V mojem avtu je še prostora za sopotnike.

Se priporočam za prevoz in se slišiva na to temo.

LP, Savo
Uporabniški avatar
 Laufer
tae napisal/-a:RoKo, je mogoče možno plačati prek skbneta (ne preko kartice) in jim po faksu poslati potrdilo o plačilu in prijavnico.

Tae, pokliči me, se še nisem prijavil vendar mislim iti. Lahko plačam z kartico za oba.

LP, Savo
Uporabniški avatar
 vanja
Še nismo ne prijavljeni, ne plačali. Bom pa skočila čez mejo plačat.

LP, Vanja
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA