Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Cowboy
BlackOrange napisal/-a:A veš, da sem postal že pravi ekspert pri slikanju samega sebe. Povsod so kakšne skale ali pa recimo drevo, izbereš lokacijo, 10 sec self-shot, hitro zlavfaš do tja in evo, imaš sliko.

a tud to ma ta fotoaparat? :shock: :twisted:

ja, pohvale za bejbe! brez kompliciranja, gas in akcija.
 Forest
Vse pohvale puncama,brez priprav-čvekanja,samo pot pod noge in prehodili rokovnjaško pot
Cestitke-super sta :)
 Forest
100jan ti pa si tud naredu eno super turo,ti kr zavidam tle doma z cajckom v postli-za računalnikom
Pa sej bom kmal boljš-pol pa upam da greva kej osvojit-oz.pravis da je tud slap zamrznu
kaksne pa so snežne razmere v hribih,je sneg dober-varen
Bravo tud tebi :)
 AinE
želva napisal/-a:Knišca se dobi na Limbarski, men manka štempl od Blagovce downtown

LP Martin

Želva, sva s Fanči hotele preverit, če si res vso pot prehodil oz. pretekel :). Ker sva bili brez popotne knjižice, nisva vedeli kje vse so kontrolne točke. Nekaj sva jih našli in se tudi vpisali v knjigo. Mislim, pa da tvojega podpisa ni bilo čisto povsod zaslediti :wink:.

Drugače pa nisva iskali bližnjic (z izjemo Blagovice, ker je res prevč down). Celo na Reber sva se povzpeli, ker je Fanči tako odločila. Prav vesela sem, da je šla z mano. Veliko sva si imeli povedati. In zvečer me grlo verjetno ni bolelo le zaradi vetra :oops:.

100jan in Forest hvala za spodbudne besede. Obe sva mislili, da bo težje. Vama pa še do kolen ne seževa :cast1:

Srečno pot, E.
Uporabniški avatar
 BlackOrange
No jaz sem danes že opravil 2 kroga okoli jezera. :D Ni bilo gužve.
Uporabniški avatar
 100jan
Fanči in A+E, ob vaju je še jezero videti čistejše.
Uporabniški avatar
 100jan
Sem se nerodno izrazil. Polepšata okolico.
 fanči
:lol:

100jan sonček vse polepša :wink:
 pegy
:D Ahoj :D
vidm,da ste vsi pridni,pa pridni...
Fanči in AinE :clap:, bi se vama rada prdružla,pa ni blo časa :(

smo se pa lih mal zgrešile, sm lih takrat enkrat tekla okol jezera,bi se skor lahko z vama slikala :wink:, uf gužva je pa bla :x , še dobr,da sm šla sam 1krog,k sm od doma tekla :D :arrow: aja zgubila se pa nism nč :)

včer tut tekla 2 kroga,mal manj gužve :D

dons je pa murovca pela :juhuhu:

zdej pa lahko cel teden počivam :lol: :lol: :lol: , sej si rakla Fanči vsaj 3x na teden :wink:

Uživajte! Pa pa
Uporabniški avatar
 želva
Želva, sva s Fanči hotele preverit, če si res vso pot prehodil oz. pretekel :). Ker sva bili brez popotne knjižice, nisva vedeli kje vse so kontrolne točke. Nekaj sva jih našli in se tudi vpisali v knjigo. Mislim, pa da tvojega podpisa ni bilo čisto povsod zaslediti :wink:.

Podpisal sem se samo na Špilku, kjer je bilo vsaj suho. Od Vinja naprej
(tam sta me pri skrinci ovohavala dva malo večja kužka) je namreč deževalo, na vrhu Špilka tudi sodra. Imel sem samo bombažne rokavice, ki sem jih vsake toliko časa snel in ožel, prste pa sem imel tako prezeble, da so mi fršlusi delal hud problem, tako da o pisanju nisem niti razmišlal.
Jaz sem naredil tudi bližnico v Gradišču tako da nisem šel do cerkve ampak sredi vasi dol k jezeru.
LP
Uporabniški avatar
 športnik
100jan, če se ti kaj smuča, so Žmavcarji, ter Rinke sedaj prava stvar...
Mi smo danes dobesedno "uničili" še nedotaknjena pobočja Žmavcarjev. Razmere so zares fenomenalne. :lol: :lol:
 fanči
Hi :wink:

danes sem počivala :oops: no ja šla sem samo na krajši sprehod.

pegy pridna si :clap: .... a jutri zjutraj prideš na spinning :?: sem samo zate pripravila trening :!: :lol: bo čist lahko :wink:

Želva, verjamem, da te je prezeblo....tudi mene je zeblo...samo sem imela dvoje rokavice...no ja saj podpisi niso pomembni...pomembno je, da smo dosegli cilj.
Uporabniški avatar
 Andraz
AinE in Fanči hudo sta tole nardile, berem, k se vsi menjo pa prestavljajo, vi2 pa gasa.... komplimenti!!!

No sej ste tud ustali full pridni.... :lol:
Jest pa s5 (se mi že mesec in pol vleče) u postli na antibiotikih, pa čajčkih.... celo sranje!!

lp
  • 1
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 113

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA