prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

*naira*
Ola! :lol:

a je kdo ze zacel laufat na Taboru? :shock: ponavadi je v tem casu se vse bolj prazno...
ali pa se motim? :wink:
Uporabniški avatar
 Black Raven
Veckrat se peljem mimo , pa vidim da tece kdo tam ja, tudi sam grem vcasih tja ,sicer pa odkar zivim u mostecu nekak redko zaidem tja!
 *naira*
oj!

js sem ze 2 leti kar redna gostja nasega Tabora,samo moram priznati,da imam vec motivacije,ce nisem sama in ce se kdo drug nabira kroge!:)
Uporabniški avatar
 Black Raven
Zdaj po preboleni angini, bi mogoce celo prav prislo ce bi sel tect kaksno krajso razdaljo,lahko se zmeniva jutri tam pa odletiva skupaj kaksen krog! sporoci ce in kdaj,lp
 *naira*
uff vidim,da se je moje sporocilo samo od sebe kloniralo..no ja :)

Black Raven ->hvala za pobudi in drugace z veseljem,samo ju3 sigurno se ne, ker se prebolevan angino... :cry:

aja in kaj tocno pomeni krajsa razdalja?:)
Uporabniški avatar
 Black Raven
Hehe, tebe tudi bolezen zvila? mene je cist unicla. Aja meni na stezi,nekak ne znese nardit nekih kilimetrov, nekje do 40krogov (premalo dovolj?)
 *naira*
Black Raven napisal/-a:Hehe, tebe tudi bolezen zvila? mene je cist unicla. Aja meni na stezi,nekak ne znese nardit nekih kilimetrov, nekje do 40krogov (premalo dovolj?)

no mene se vedno unicuje! :roll: :)

uff 40 krogov- si pa priden! moj rekord je 30 :oops: ampak sm se kar namatrala,da sm ga dosegla!:) to je prb.6km - ce se ne motim je 5 krogov 1km?
Uporabniški avatar
 Black Raven
Sej niti nima veze, vazna je tudi druzba! ko bos kaj pripravljena se oglasi posli sporocilo pa se zmeniva ok?
pa cimprej se pozdravi, dokler je se lepo vreme :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA