Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 BO-JAN
a mi lahko poveste kakšne so razmere na poti, če je kdo bil v zadnjih dneh gor. Mogoče se jutri vidimo? 8)

LP Bojan
 janezu
na kališču je nekaj snega-svežega.spodaj je pomrznjeno,od 2.klopce naprej belo,vendar ni ledeno.jutri bo trasa shojena,tako da najhitrejsi(miha in sin) ne bosta imela ponekaj 100 vzponih težav z orientacijo :D :D :D se vidmo ob 8,30 pri potoku Lp ju
 bokij
Prejšnjič sem imel res težave, ne že toliko z orientacijo kot pa z novozapadlim snegom in izbiro poti. :? Se bom poboljšal, čeprav nisem ravno v formi kar se tiče zdravja. Dobro se naspite in se vidimo jutri.

LP Bojan J. (PS: BO-JAN zgoraj je nekdo drug :?: )
Uporabniški avatar
 vencelj
Za nami je že 16- tekma zimske lige na Kališče, do konca so le še štiri tekme ter seveda zaključek in podelitev priznanj predvidoma v soboto, 15. 3. 2008.
Očitno vreme vpliva na slabšo udeležbo, manjkajo predvsem kolesarji in turni smučarji (vsaj večina), ki lepo vreme izkoristijo za kaj drugega.
Da ne pozabim, do 12 ur Kališča je le še dober mesec in pol. :hello:
lp, vencelj
 janezu
jutri pa je obvezna oprema dolge ga.. ,pa sončna očala.snežne razmere iste,kot pred tednom.če bo -15,bo pa treba mau hitrej gor pridet :D lp ju
 bokij
Ta drug nasvet od janez(a)u bi se splačal upoštevat pa mal poležat na dopoldanskem soncu 8) !!! Kljub mal nižji temperaturi so ble razmere odlične. Kandidat za tasta ma nekaj fotk, pa me zanima kako jih lahko najbolj enostavno prilepim zraven rezultatov (tako kot so ostale). Pa še to: kje si nastavite besedilo pod črto, npr. počitek je pol treninga ipd.
LP, BojanJ
Uporabniški avatar
 Cveto
Lepa tekma danes! Škoda ker sem malo zafrknil in sem moral brez palic gor, tko da sem se malo oddaljil od četrtega mesta. Ampak nič ne de, borili se bomo do konca, je bolj zabavno:)
čestitke vsem udeležencem, predusem pa Mihu in Bojanu, ki sta spet postavila osebni rekord, če se ne motim.
po seveda ostalim, če ga je še kdo, soj so bile lepe razmere, vroče nam je bilo pa kljub mrazu:)
Se vidimo prihodnjo nedejo.

Lp Jure

bokij napisal/-a: Pa še to: kje si nastavite besedilo pod črto, npr. počitek je pol treninga ipd.
LP, BojanJ

Greš zgoraj pod opcijo: "TVOJE NASTAVITVE" in natipkaš željeno besedilo v obrazec "PODPIS". Nato pa samo še spodaj klikneš "POŠLJI"
To je to!
 bokij
Cveto napisal/-a:Greš zgoraj pod opcijo: "TVOJE NASTAVITVE" in natipkaš željeno besedilo v obrazec "PODPIS". Nato pa samo še spodaj klikneš "POŠLJI"
To je to!

Sem že prej domneval, da mora bit nekako tako, ampak okence za vpis podpisa se mi ne prikaže. Mogoče nisem plačal zadnje položnice :)
Uporabniški avatar
 vencelj
Ja, jutri ob 8:30, brez štartnine. Proga je pa sedaj verjetno dobra, suha, ker je na prisojni strani (morda zgoraj za vzorec ledu?). Ali jo je morda kdo danes preizkusil?

Jaz imam za jutri druge plane, pa morda naslednjo nedeljo spet.
lp, vencelj
 janezu
še 3 tekme do konca! jutri treh najhitrejših ne bo,ker so na svetovnem prvenstvu :D tako,da bo za prva tri mesta še boj.proga je suha,zadnjih 100m pa je še malo ledu. ker imate sedaj že vsi točne ure,bo START ob 8,30. LP ju
Uporabniški avatar
 vencelj
Hotel sem pogledati rezultate zimske lige po 18. tekmah, sedaj, ko sta do konca le še dve nedelji, pa je trenutno "kališka" stran nedosegljiva. Kakorkoli že, v nedeljo ob 8:30 je pri potoku nad Mačami štart 19. tekme na Kališče, vremenarji nam obetajo solidno vreme in temperature, torej možnosti še za kak OR oz. popravljanje končne uvrstitve :juhuhu: :lauf: .
lp, vencelj
 janezu
pa res ne dela,najbrž firbec ni plačal naročnine :D vencelj za med prve tri ti bo zmanjkalo časa,po lestvici pa se še lahko dvigaš.tudi zmagovalec lige še ni 100% znan(triler mora vsaj še enkrat startat) tudi nagrade so že na 1540,prvi trije jih dobijo,med ostale pa jih bomo podelili z žrebom(obvezna je prisotnost)pokal tudi za absolutni čas,ta je pa še dosegljiv.vsi ki bi bili radi uvrščeni na 1.ZLK imate še dve možnosti v nedeljo ob 8,30 in zadnja tekma 8. marca, 16. pa podelitev,nekateri pa boste imeli možnost videt kje in kam ste 20x tekli :D :D lp ju
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA