prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

damjan10
Mene pa zanima, kje je (so) kakšne tekaške trase v Trebnjem in okolici?

Lep tekaški pozdrav!
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Khm, v, upam da, dobrem letu se selim v Dobrnič. Sem pa že naštudiral, sicer s prstom po zemljevidu, eno tekaško traso: Dobrnič - Šahovec - Vrhtrebnje - Dobrnič. Približno 11,5 km in kar nekaj višinske. Nekaj po asfaltu, nekaj po poljskih poteh in gozdu.
Bi mi pa prav prišel kakšen razvedrilni lauf v času obdelovanja bajte, ko bom visel na bajti cele vikende.
Nekako bi se lahkopovezali tudi z Milkcom.
Se bereva na ZS.
Uporabniški avatar
 b0j3
Če kdo ve za kaj podobnega za Šentrupert ... :wink:
Uporabniški avatar
 milkec
Bajsi napisal/-a:Nekako bi se lahko povezali tudi z Milkcom.

Sicer je na žalost tako, da sem jaz bolj v kontra smeri kot Bajsi (on iz LJ na Dolenjsko, jaz kontra), vendar z veseljem pretečem kak krog na Dolenjskem!

To turo, ki si jo omenil se mi zdi taka... zelo hribovska! Vrhtrebnje je namreč kar zelo visoko nad Dobrničem. Kar je lahko izziv, vendar če bi morala teči nazaj do Dobrniča po asfaltni cesti, mi pa zadeva ne diši več tako zelo... Če bi bil vsaj kak tak spust kot na Goladi!

No Bajsi in seveda ostali... sam se vedno pripravljen odkrivati nove poti v okoli mojega doma! Tako, da me kar obvestite, ko bo kaj takega...
Uporabniški avatar
 Bajsi
milkec napisal/-a:..vendar če bi morala teči nazaj do Dobrniča po asfaltni cesti, mi pa zadeva ne diši več tako zelo... Če bi bil vsaj kak tak spust kot na Goladi!...

Helou!
Hja, da se tudi kaka mimobežnica po hosti.
Območje medveda in bele garde press

pies: Kam se je pa izgubil tvorec te teme?!
 usmiljeni_brat
Ako boste bili orgazmirali hitrostno polaganje korakov po suhi krajini bi se vam moje noge z veseljem pridružile.
Uporabniški avatar
 pajo
b0j3 napisal/-a:Če kdo ve za kaj podobnega za Šentrupert ... :wink:

Vesela gora in nazaj pa bo čisto dovolj brez obiska vseh zidanic na poti!
Uporabniški avatar
 b0j3
pajo napisal/-a:
b0j3 napisal/-a:Če kdo ve za kaj podobnega za Šentrupert ... :wink:

Vesela gora in nazaj pa bo čisto dovolj brez obiska vseh zidanic na poti!

Sem preblizu Veseli gori :wink:
Čeprav - za začetek ni slaba ideja.
Uporabniški avatar
 pajo
Ma če startaš ne vem iz centra Šentruperta imaš dosti poti za teč. Ali mimo Plaste,mimo gradu pa tako rekoč čisti zrak če odštejeva kurjavo na premog. Samo ti uživaj v teku in cvičku.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA