prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

nana
Ali gre kdo jutri na tisto neuradno (okolhriba) varianto v ZEN tempu?
Več kot to gotovo ne bom zmogla, tako da... :)
Uporabniški avatar
 mazi
Jest sem za - še bolj mi ustreza vsaj začeti podnevi (torej ob 17:00...?!) :wink:
 nana
Načeloma mi ustreza bolj zgodaj, bojim se le, da ne pride kaj vmes, pa bo potem huda ura... ;) Se bom potrudila.
Uporabniški avatar
 pajo
nana napisal/-a:Ali gre kdo jutri na tisto neuradno (okolhriba) varianto v ZEN tempu?
Več kot to gotovo ne bom zmogla, tako da... :)

Ja z velikim veseljem sploh če se da ob 17h. Pridem pa ne glede na uro.
Uporabniški avatar
 pegaz
Bobr: Mislim, da je dejstvo, da del tekačev ne more prej, zame dovolj dober razlog. Če kdo hoče tečt po svetlobi, je Rožnik cel dan na voljo. Torej ni razloga za spremembo.

milkec napisal/-a:In dragi Pegaz: lani se je na goladi lepo izkazalo, da je enotna 18.00 ura čez celo leto najboljša (ne pozabi, da se je tudi poleti teklo ob 18.00). Po drugi stran pa je res, da se je včasih start tudi prestavil, ampak takrat smo se samo lovili.

... blablabla...

Za jutri pa bi spet predlagal dvojni program, pa je! Pa lahko klasičen dvojni program (torej 2x K-Rožnik, ne nek Tivoli al kaj vem kaj že) :)

Dragi Milkec,

dokler maš klele ene ulteriorne motive in misteriozno "ne treniraš" tako, da tečeš dva kroga, se mi prosm ne preveč prlizvat šefetu. Je men vse jasn. Olja na ogenj, pol pa "vi men sam puvejte, kam nej pridem". Poznamo take. Sam Bobr je tebe iz prve spregledu. Jest sm sprašvau za ns softiče. Kanedele. ;)

LL P :)
Uporabniški avatar
 dannae
kolk ste vi usi luštni. :lauf: važn, da nabiramo smetke na straneh in se vztrajno približujemo goladnim postom :ignore:

upam, da se danes uspem do 18h prvlečt do štarta.

@bobr, tko se vlada. mal demokracijskega korenčka, pol pa krpelce ven potegnt. :cast:

:cenz: niso ti zastonj podelili mafijskega naslova. so že vedli kako in kaj :wink:

pozdravček in s tekom naprej!
Uporabniški avatar
 milkec
pegaz napisal/-a:Dragi Milkec,

dokler maš klele ene ulteriorne motive in misteriozno "ne treniraš" tako, da tečeš dva kroga, se mi prosm ne preveč prlizvat šefetu. Je men vse jasn. Olja na ogenj, pol pa "vi men sam puvejte, kam nej pridem". Poznamo take. Sam Bobr je tebe iz prve spregledu. Jest sm sprašvau za ns softiče. Kanedele. ;)

LL P :)

Dragi moj Pegaz... čisto nič te nisem razumel! :twisted:
Uporabniški avatar
 mazi
Torej, če hoče kdo še malo izkoristit dan (in ima jasno čas!) se lahko pridruži izi teku (dobimo se ob 17:00 na istem stalnem mestu)... :wink:
 Geek
Pridem jast, sem dons prej končau šiht pa se mi ne da čakat do 18. Se vidmo
Uporabniški avatar
 Cormi
Danes mi ne bo zneslo niti ob 18h, šele odhajam iz službe :cry:
Uporabniški avatar
 Laufer
Na ZEN varianti se nas je zbralo 5 zanesenjakov, Baron je potem podaljšal še v drugi krog.
Ta varianta mi je bila bolj všeč kot zadnjič. ko sem skoraj izdihnil. Se vidi pomanjkanje treninga in vsak hribček se pozna na srčnem utripu.
Prvi del kroga smo vzeli ZEN varianto, drugi del od Belvija naprej pa po standardnem K-rožniku. Se vidimo naslednji teden !
Uporabniški avatar
 pajo
Hvala Maziju in ostalim za prijetni prvi tek po Rožniku v taki ali drugačni varijanti. Se vidimo če Bog da vsak torek kje bomo tekli se bomo pa že dogovorili. Današnja trasa mi zelo odgovarja čeprav ostalih ne poznam. So me pa moja draga pluča danes zelo pozitivno razveselila. :D
 anuska
Hvala Bobru in ostalim za prijeten prvi tek s K-Rožnik skupino in Poloni za yummy marmelado, ki sem jo že pozkusila. Do naslednjega torka lep pozdrav in vse dobro.
Ana
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Pravkar je takoj zmanjkalo marmelade by MiciM, njam , njam, njajm.
S K-Rožnika na Krožnik.

A ja, tudi K-Rožnik prejšnji teden je bil pravi užitek.
Nazadnje spremenil raziskovalec, dne 19 Feb 2008, 09:25, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 pegaz
milkec napisal/-a:Dragi moj Pegaz... čisto nič te nisem razumel! :twisted:

Dragi moj Milkec... čisto nič ti ne verjamem! :evil: ;)
  • 1
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA