Prijatelji pozdravljeni!
Evo me, malo sem zaspal

Saj veste, če ne odgovoriš takoj, gre mimo nekaj dni kot bi švignil.
Tae, tvoje pripombe oz. razmišljanje velja 100% in se s teboj strinjam v celoti, ker tudi sam imam več pogledov na "tekmovanja" in "rekreacijo".
Čase bomo merili le najboljšim... čase bomo merili le najboljšim 10 tako pri moških kot pri ženskah. Zakaj? Čase rabimo za lasten arhiv oz. kronologijo in tudi, da vemo koliko je "rekord" proge. vedno se najdejo divjaki, ki si želijo postavljati rekorde in želijo biti zapisani v zgodovini.
Če bi želeli imeti pravilne čase za vse, bi morali najeti ekipo časomerilcev oz. naročiti čipe. To pa stane in menim, da je potrata, ker že nekaj časa opazujem, da ima večina tekačev, boljše ure kot sodniki...
Denarne nagrade... vem, letos sem zmešal hruške in jabolka. Lani je med prvimi petimi v cilj pritekel en frajer in j... vse po spisku, češ, da smo tako slabo označili progo, da se je izgubil. V tistem trenutku sem si obljubil, da bodo letos denarne nagrade in en teden prej trening oz. spoznavanje proge. Hičeš zmagati, potrudi se in seznani se s progo že prej! vem, da je neumno a letos bomo poskusili tako. In seveda že spet bom naredil minus... Na koncu koncev pa naj se ta pravi dirkači namučijo za zmago. Denarja bo kar nekaj v obtoku in mislim, da je premija mamljiva tudi za najboljše.
Letos naj gre skozi tako, bomo videli kako se bo obneslo. Drugo leto pa bomo spet popravljali. To je kljub vsemu "mlad" tek in še vedno išče svojo podobo in prostor pod soncem...
Skupina začetniki... nekdo, ki je do sedaj odtekel dva ali tri teke je že po psihološki plati bolj nestabilen in najverjetneje tudi ne zna razporejati pravilno moči po progi. Taki imajo svojo skupino. Pa naj se znotraj nje malo učijo tekmovanja. Seveda bomo kontrolirali, da ne bo imel zmagovalec med začetniki predobrega rezultata. je pa tudi res, da se tekači med seboj poznate in veste kdo kam spada. kajne?
Moj 1. tek...komur je to prvi tek je prav, da ima en spomin na to in naj mu bo kolajna vspodbuda za naprej.