Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 RoKo
vencelj napisal/-a:Pravkar sem v pravilih krosov prebral, da 8000 m tečejo le ml. člani in člani (štart ob 13:45), ml. veterani pa 6000m s startom ob 13:00. Ali podatki držijo?
lp, vencelj

Vse drži. Vsaka kategorija ima svojo razdaljo, vsi z isto razdaljo štartajo istočasno. Štart po kategorijah je na vseh krosih ob istih urah. Nobene zmede.
Uporabniški avatar
 Kunec
Predvidevam, da bo to večinoma ravninski kros, če ni tako me popravite.
Uporabniški avatar
 tae
Glede na to, da bo letos 1. tega po mojem še nihče točno ne ve, razen organizatorjev.
Uporabniški avatar
 RoKo
Tek bo podoben Batujskemu, še manj klančkov in kakšna zanka manj (večji ovalni krogi).
Uporabniški avatar
 vencelj
Zadnjič smo po Batujskem krosu nekaj razpredali o tempu na km. Na hitro sem preletel tudi rezultate prvih dveh krosov, ki so, glede na čase, zelo različni. Pojavi se vprašanje, kakšna je v resnici dolžina kroga, pa zahtevna konfiguracija razgibane kros proge, pa travnata podlaga...izračunavanje tempa postane brezpredmetno, neprimerljivo s čemerkoli, razen ostalimi tekmovalci na isti razdalji in isti progi.

Vse bolj kaže, da bo Lipica moja druga letošnja tekma, če bo vse po planu.
lp, vencelj
Uporabniški avatar
 tae
vencelj napisal/-a:Vse bolj kaže, da bo Lipica moja druga letošnja tekma, če bo vse po planu.

Enako.
Uporabniški avatar
 RoKo
vencelj napisal/-a:Pojavi se vprašanje, kakšna je v resnici dolžina kroga, pa zahtevna konfiguracija razgibane kros proge, pa travnata podlaga...izračunavanje tempa postane brezpredmetno, neprimerljivo s čemerkoli, razen ostalimi tekmovalci na isti razdalji in isti progi.

Vse bolj kaže, da bo Lipica moja druga letošnja tekma, če bo vse po planu.
lp, vencelj

Res je. Samo s tistimi ki tisti čas tečeš se lahko primerjaš. Kaj bi bilo če bi bilo, če bi tekel z onimi drugimi, vse to odpade.
Uporabniški avatar
 matej712
tae napisal/-a:
vencelj napisal/-a:Vse bolj kaže, da bo Lipica moja druga letošnja tekma, če bo vse po planu.

Enako.

Tudi jaz pridem!
Uporabniški avatar
 RoKo
Obeta se še en "suhi" kros. Zna biti okrog poldneva celo zelo vroče za februar.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA